in

BAKA ANE NIKOLIĆ 3 DANA SLAVILA UNUKINO VENČANJE: Iz medija saznala da je dobila zeta!

Možda je pop zvezda Ana Nikolić rešila da se uda u strogoj tajnosti bez medijske pompe, međutim, njena baka koja živi u Jagodini, nije želela da udaja njene unuke prođe nezapaženo.

„Anina baka je za udaju saznala iz medija, nakon toga je pozvala unuku i kroz suze joj čestitala i rekla joj kako je ispunila njenu najveću želju – da se uda. Nije joj zamerila zbog toga što nikoga od članova porodice nije obavetila, već je podržala njenu odluku. Njoj je najvažnije da je Ana srećna i da pored sebe ima čoveka kog voli“, otkriva izvor blizak pevačici.

„Ona je u svojoj kući u Jagodini organizovala pravu feštu i tri dana je pozivala komšije i prijatelje na gozbu koju je pripremila u čast unukine udaje. Anina baka je trenutno najsrećnija žena na svetu“, dodaje izvor.

„Presrećni smo. Moram vam priznati da sam veoma iznenađena činjenicom da je moja odluka da se udam toliko šokirala javnost. Dugo sam razmišljala zbog čega je narodu moje venčanje toliko čudno, ali nisam uspela to da razgonetnem. Ali mi smo želeli da bude tajno, ja sam najsrećnija žena na svetu“, rekla je Ana Nikolić i priznaje da su članovi njene porodice podržali odluku da od venčanja ne pravi medijsku pompu.

Podsetimo, Ana i Rasta su u četvrtak otišli sa svedocima kod matičara i izgovorili sudbonosno „da“. Za njihov plan retko ko je znao, pa je vest o pevačicinoj udaji iznenadila javnost. Čim su se venčali, mladenci su otišli u Anin stan, gde su nazdravili uz šampanjac, a zatim se uputili na zajednički nastup u Poreču. Nakon tog nastupa, gde je publika oduševljeno đuskala uz pevačicine hitove, par je produžio u Split, gde su nastupili na jednom festivalu.

Ana Nikolic 2

Ne odvajaju se

Iako je tek četiri dana u braku, čini se da je pop pevačici Ani Nikolić trenutno najvažnije da bude pored svog supruga i da je druge stvari ne zanimaju. U prilog tome govori i činjenica da se Ana dve noći zaredom pojavila u istoj garderobi, na koncertu u Poreču i dan kasnije u Splitu. Golupčići se bukvalno ne odvajaju, te zajedno putuju i nastupaju.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

DARU OBEZBEĐENJE PRATI U STOPU Pomahnitali fan ugrozio pevačicin život!

ANA NIKOLIĆ TRUDNA: Eto zašto se pevačica udala na brzinu!