in

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Gola Goca Tržan!

Dva dana smo u stopu pratili članicu žirija „Pinkovih zvezdica“, koja je našla divlju plažu i skinula sve sa sebe.

Pop pevačica Goca Tržan oduvek je bila hrabra i svoja, ali nikad gola! Bar ne u javnosti. Sve do juče, kad ju je paparaco Kurira uhvatio obnaženu u Herceg Novom.

Goca Trzan 2

Dva dana smo u stopu pratili članicu žirija „Pinkovih zvezdica“, koja je u Boku Kotorsku došla bez supruga Raše Novakovića.

U jeku sezone teško je naći neko izolovano mesto za opuštanje, ali Goca je juče poranila kako bi izbegla gužvu i barem nakratko bila sama. Grad je još uvek spavao kad je s drugaricom iznajmila čamac. I ekipa Kurira je uradila istu stvar. U čamcu, na bezbednoj razdaljini, pratili smo Tržanku.

Goca Trzan 3

Bilo je očigledno da je krenula ka nekoj divljoj plaži za koju su joj rekli meštani, i mi smo otprilike znali šta sledi. Barem toples jer je u više navrata izjavljivala da baš tako voli da se sunča. Ali, oslobođena radoznalih pogleda, bez saznanja o prisustvu foto-reportera Kurira, Goca Tržan je skinula sve sa sebe i prepustila se plavim talasima.

Goca Trzan 4

Malo je reći da smo bili oduševljeni prizorom! Svi ti sati u teretani, zdrav život bez nikotina i alkohola i redovna nega tela Gordani Tržan su se i te kako isplatili. Ona sa 42 godine izgleda nikad bolje, zategnuto i seksi. U eri silikona i plastike, pevačica je ispred nas zablistala u svojoj prirodnoj lepoti i otkrila svoje adute.

Goca Trzan 5

Dugo smo bili bez teksta, a sad kad smo došli sebi, možemo samo da joj kažemo: „Goco, stvarno si bomba!“, a njenom mužu da poručimo: „Rašo, blago tebi, odlično si izabrao!“

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) STEFANO GABANA OBOŽAVA OVU BALKANSKU ZVEZDU: Lajkuje joj slike i ostavlja srca u komentarima!

Aleksandra Prijović: Da nisam pevačica…