in

(FOTO) TVITERAŠ VREĐAO PRIJOVIČKINOG DEČKA: Evo kako mu je Filip odbrusio, oduševićete se!

Filip Živojinović, sin bivšeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića i dečko folkerke Aleksandre Prijović, žestoko je odgovorio hejterima na društvenim mrežama.

Naime, Filipu Živojinoviću je jedan nepristojni tviteraš da se ne pojavljuje više na plaži jer ima veoma ružna leđa i poručio mu da zbog njega povraćaju ljudi na plaži.

„Rošavi, pod hitno kod dermatologa. Nije lepo da se na javnim mestima pojavljuješ sa onakvim licem i leđima – povracaju ljudi“, napisao je korisnik.

Filip mu nije ostao dužan.

„Hoću buraz, hvala na predlogu. Lepo od tebe da podeliš nesebičan savet. Evo i tebi jedan – napisao je Filip, a potom podelio link saveta „Kako prepoznati ljude sa kompleksom niže vrednosti“.

Međutim, to nije zaustavilo nepristojnog korisnika, te je nastavio da vređa Filipa.
„Savete prihvatam samo od ostvarenih osoba, od besposlenog pastorka koji ima tri banke, a zivi na grbači maćehe Fahrete – ne – napisao je on, a Filip mu je opet „zapušio usta“:

Aleksandra Prijovic 2

„A, pošto ništa ne radim, šmekeru, može li ovako? Da svako dostavi godišnju zaradu i gubitnik daje 1.000 evra u humanitarne svrhe?“,- napisao je Živojinović, dok je korisnik i dalje bio nepristojan i vređao Filipa i njegovog oca, a Živojinović više nije želio da ulazi u raspravu sa nepristojinim tviterašem.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

UŽIVA U HERCEG NOVOM: I Saša Matić se osolio!

PRVI VELIKI PROBLEMI U LJUBAVI: Rada Manojlović i Haris Berković se posvađali zbog…