in

MARINA PERAZIĆ: Farma je prava trauma od koje se još oporavljam a ušla sam zbog…

Marina Perazić (58), koja je osamdesetih, kao pevačica grupe „Denis & Denis“, preko noći doživela retko viđenu popularnost, poslednjih godina hvata se za slamčice koje joj život pruža.

Tako je i u poslednje izdanje šoua realnosti „Farma“ ušla prvenstveno zbog finansijskih razloga, a izašla je, kako tvrdi, s teškim posledicama. Osim toga, na imanju u Lisoviću zadržala se mnogo duže nego što se nadala.

Majčini saveti

„Legali smo u zoru i spavali pet sati u vrh glave. „Farma“ je jedna ozbiljna trauma. Nisam ušla spremna, ako se za tako nešto uopšte može biti spreman. Imala sam finansijski problem, koji u tom trenutku nisam mogla rešiti. Takođe, Željko Mitrović je moj prijatelj iz mladosti i, zahvaljujući tom prijateljstvu, nastao je i moj album „Ista kao more“.

Kad više niko nije verovao u mene, ja sam se vratila iz Amerike, a Željko je toliko platio i preplatio taj album. U to vreme, 1998. godine, uložio je više nego u bilo koje izdanje „City Recordsa“. Srećna sam što imam taj album i spremna sam da mu se odužim, jer on nije uspeo da se pokrije tim projektom“, iskrena je Perazić.

Ipak, ovo iskustvo moglo bi joj dobro doći s obzirom na to da planira da se vrati u Ameriku i postane „life coach“.

„Još se polako vraćam u život, gazim samo male korake i trudim se da budu lepi. Gledam i da se ne prisiljavam da radim stvari koje mi se baš i ne rade. Nakon završetka „Farme“, postala sam vrlo popustljiva. Ponekada se iznenadim koliko je šou na mene ostavio dubok trag. Kao neko ko se dugi niz godina bavi psihologijom i ko je toliko o tome pročitao, svesna sam da su ovi tragovi neizbrisivi. Traume se ne brišu tek tako iz našeg sistema. Treba naleteti na vrsnog stručnjaka da bi vam pomogao u tome. Odavno se planiram ponovo preseliti u Ameriku, ali nema potrebe da žurim“, ističe Marina.

Marina Perazic 6

Ipak dodaje da je njena mlađa ćerka Luna Marija napravila prvi iskorak, jer odnedavno živi u Njujorku i dobro se snalazi.

„Luna sada ima 21 godinu i živi osam ulica od mesta gde se rodila. Kako je danas tehnologija tako napredovala, drago mi je da mogu da vidim sve to, i njen pogled iz stana i sve ostalo. Njen boravak tamo za mene je vrlo plastičan. Kada ide sa posla i hoda ulicom, javi mi se putem Fejsbuka i tačno znam kuda prolazi. Ona radi u jednom restoranu, koji je na lepom mestu i u vlasništvu je nekih Makedonaca. Ima dosta kolega iz Srbije. Lepa je, ima lepo društvo, fino radi i lepo zarađuje. U principu, konobari u Americi imaju veoma malu platu i rade za bakšiš, koji se tamo obavezno ostavlja“, pojašnjava nam Perazić.

Marina Perazic 4

Na taj put lepa Luna Marija krenula je dobro potkovana majčinim savetima. Perazić je neko vjeme živela i u Londonu, kao i u Americi, te joj je dala do znanja da na Zapadu uspevaju jedino oni koji vrlo ozbiljno ustroje svoj život po režimu red – rad – disciplina.

Grad budućnosti

Grad njene prošlosti i budućnosti, kaže, oborio ju je s nogu još 1988. godine, kada je u njemu planirala da ostane samo šest meseci. Tamo i danas ima mnogo prijatelja, koji joj pružaju podršku u svakom smislu.

„U Njujork sam otišla nakon što sam ostavila sjajnu muzičku karijeru. Ne znam ko se još može pohvaliti s toliko uspeha u tako kratkom periodu. Jedino Josipa Lisac, koja je tu karijeru zadržala do danas. Tamo sam radila i kao bejbisiterka, a najduže sam se zadržala u jednom elitnom restoranu na kasi. Bilo je tu još kolegica iz bivše Juge i 1991. godine, kada sam prestala tu raditi, menadžerka me je zvala i pitala mogu li joj preporučiti neku devojku iz Jugoslavije. Vredno smo radili. Neki od tih ljudi sada upoznaju moju Lunu, žele da mi je tamo na neki način čuvaju i to mi je tako lepo“, ističe pevačica te dodaje da neće biti iznenađena ako i njena starija kćerka ubrzo spakuje kofere i ode kod sestre.

Marina Perazic 5

Luna može biti model

Iako je kao top-pevačica i bivša supruga bubnjara EKV-a Ivana Fecea Firčija na svojoj koži osetila i dobre i loše strane slave, Marina Perazić nema ništa protiv da i njena kćerka postane popularna.

„Predlagala sam Luni da se prijavi u neku agenciju, da radi kao model. Veoma je lepa i fotogenična, ali ona misli da za to treba biti malo mršavija. No, popularnim modelima desilo se da su ih otkrili na ulici ili restoranu, nikad se ne zna“, nada se Marina.

Marina Perazic 3

Mnoge javne ličnosti su se školovale radeći po kafićima

„Pre nego što sam pre 24 godine rodila Miju Katarinu, radila sam kao konobarica, ali vrlo kratko, jer nisam talentovana za to. Ali, to je, u principu, najunosniji posao koji se može obavljati kada se stigne u Njujork. Mnoge javne ličnosti su se školovale radeći po kafićima i restoranima, a mnogi su i postali javne ličnosti zavaljujući tom poslu. Tu su bili zapaženi. Uz fakuletet i stipendiju, u Americi je uobičajeno raditi u restoranu. Najbitnije je platiti svoje račune. Znači, ono što je kod nas sramota, tamo je normalno“, govori Perazić.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SREĆAN KRAJ ZA RIJALITI PAR: Marijana i Nemeš se venčali u Istri!

(FOTO) ŠOK PRIČA: Karleuša ima nove sise i guzu!