in

ACA LUKAS ZOVE ZVEZDU: Šeron Stoun, da li si spremna za mene?

Voleo bih da ona bude deo ekipe u „Jeseni samuraja“. S njom bih lako snimio scene, čak ne bih morao ni da glumim, kaže pevač.

Nakon glumačkog debija u dokumentarcu „Povratak u budućnost – 25 godina od Barija“, Aca Lukas ponovo se oprobao u ulozi glumca.

Pevač je na snimanju komedije „Jesen samuraja“ stao u isti kadar sa Sergejem Trifunovićem, Petrom Strugarom i gostom iz Makedonije Vladom Jovanovskim, mada bi bio srećniji da je mogla da im se pridruži i Šeron Stoun.

– Voleo bih da snimam sa Šeron. Bilo bi super da mogu da je ubacim u film. To bi bile onako lepe scene, čak ne bih morao ni da glumim – rekao je Lukas kroz smeh i dodao:

– Nije mi bilo teško da naučim tekst. Sve je super, ali možda ćemo nešto malo da korigujemo. Sve mi je ovo novo i imam tremu. Nisam imao ovoliku tremu ni pred 50.000 ljudi na Marakani i baš mi je frka – objasnio je pevač.

Seron Stoun

Aca je pred snimanje priznao da se najviše plaši reakcije Sergeja Trifunovića.

– Treba da glumim pred ljudima koji su mrakovi u svom poslu. Plašim se da mi se ne smeju, da ne ispadnem bez veze. Ovo je veliki izazov za mene. Imam problem i kad snimam spot, ne mislim da sam talentovan za glumu – smatra Lukas.

Sergej Trifunovic

Bez razmišljanja je prihvatio da bude deo ove ljubavne priče koju će publika videti već 3. oktobra.

– Odmah sam prihvatio ponudu. Kad sam čuo koja ekipa glumaca je u filmu, nisam mogao da odbijem. Ovo je bila Sonjina ideja, nju su zvali da pitaju za to. Žena me je ubacila u film – zaključio je Lukas.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SEKA SUPRUGU LEPŠA U TRUDNOCI: Što se Veljka tice, ja bi non-stop trebalo da budem u drugom stanju!

Prosvetlio je: Kaličanin pokazao Uni Grujić gde je Hram!