in

(FOTO) ŠOK PRIČA: Karleuša ima nove sise i guzu!

Pevačica isisala salo iz stomaka i ubrizgala ga u grudi i zadnjicu. Za nov izgled izdvojila 5.000 evra

Jelena Karleuša nedavno je kod plastičnog hirurga ugradila salo u grudi i zadnjicu i za to izdvojila oko 5.000 evra.

Mada je dugo tvrdila da je na njoj sve prirodno, osim grudi, u koje je ugradila silikone još krajem devedesetih, prava istina je da je pevačica nekoliko puta uradila nekoliko estetskih zahvata koji su znatno promenili njen lični opis. Osim poprsja, jagodica i usana, JK je pre dva meseca oblikovala zadnjicu, i to trenutno najpopularnijom metodom u svetu – ugradnjom sopstvenog sala.

Ujedno je odlučila da dotrajale silikone u grudima zameni na isti način, a kako smo saznali iz jedne privatne klinike u Beogradu na kojoj je Jelena uradila intervenciju, za ovaj remont je izdvojila dosta novca.

– Ugradnja sopstvenog sala u određene delove tela je veoma popularna u celom svetu, a u Srbiji je i dalje nedovoljno zastupljena jer dosta ljudi nije upućeno u takav zahvat. Reč je o prirodnom materijalu, pa su eventualne komplikacije, koje su postojale kod ugradnje silikona, skoro nemoguće. Jelena Karleuša je duže od 15 godina imala veštačke implantate u grudima i tek nedavno ih se rešila na našoj klinici. Hirurzi su joj iz stomaka izvukli salo i veći deo ugradili u grudi, dok su joj ostatkom oblikovali zadnjicu. Jelena se brzo oporavila od intervencije i vratila svakodnevnim aktivnostima, a kako nam je rekla na poslednjoj kontroli, rezultatima je baš zadovoljna – rekao je naš sagovornik sa klinike.

Karleuša retko govori o svojim plastičnim operacijama.

– Ako je nekom lakše da veruje da sam ja u stvari sva od plastike i ako ga to čini srećnim, nemam ništa protiv – rekla je svojevremeno i dodala da je zažalila zbog korekcije grudi jer je imala komplikacije, ali da ipak nema ništa protiv estetske hirurgije:

– Napomenuću i da nemam ništa protiv plastične hirurgije i čim mi nešto bude visilo ili bude višak kako godine dolaze, sa zadovoljstvom ću to otfikariti, bez bilo kakvog pravdanja!

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SEKA SUPRUGU LEPŠA U TRUDNOCI: Što se Veljka tice, ja bi non-stop trebalo da budem u drugom stanju!

Prosvetlio je: Kaličanin pokazao Uni Grujić gde je Hram!