in

NATAŠIN BRAK U KRIZI: Pevačica se opet odmara bez Ljube!

Nata ponovo otišla na odmor sa sestrom, a njen muž ne samo što je ostao u Beogradu nego je nije ni ispratio.

Nataša Bekvalac je već dva dana u Šangaju s ćerkom Hanom, sestrom Kristinom i sestričinom Petrom. A gde je Ljuba? To smo se i mi pitali kad smo na aerodromu videli pevačicu bez muža, spremnu za još jedno putovanje.

Natasa Bekvalac 2

U sredu 10. avgusta oko 11 sati uveče Kristina Bekvalac i njena ćerka stigle su na beogradski aerodrom s nekoliko ogromnih kofera. Pošto je njen suprug Ivo Martinović već u Šangaju zbog poslovnih obaveza, nismo se začudili što je Kristina morala sama da se pomuči oko prtljaga. Nakon pola sata stigla je i Nataša s Hanom i koferima, ali bez supruga Ljube Jovanovića. On ne samo da nije otišao na put s Natašom nego je čak ni do aerodroma nije dovezao.

Zvali smo bivšeg rukometaša za komentar o ovim čudnim običajima u njegovoj porodici. Jovanović se nije javljao na telefon, nego nas je zamolio da mu u poruci pošaljemo pitanja na koja će nam odgovoriti. Pitali smo ga zbog čega makar nije dopratio suprugu do aerodroma ako već nije mogao da putuje s njom, ali Ljuba više nije odgovarao na poruke.

Natasa Bekvalac 3

Nataša je od početka ove godine putovala na dve egzotične destinacije bez supruga Ljube Jovanovića. Prvo je išla na Mauricijus, a sredinom leta na Ibicu. Društvo su joj pravile ćerka, pa sestra i drugarice. S mužem je samo išla u Grčku, i to odmah nakon Ibice. Do pre sedam dana bila je u Budvi i u Herceg Novom, opet bez Jovanovića.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MILICA PAVLOVIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN NA NASTUPU: Seksi senjorita od dečka dobila skupocenu ogrlicu!

(FOTO) OVAKO IZGLEDA MUŽ SANJE MARINKOVIĆ: Nikad ga ne pokazuje na fotografijama, evo i zašto!