in

Emir Habibović osvojio Tuzlu!

Kada si pevač, onda retko kad možeš da odmoriš kada se nađeš u nekom klubu sa uživo muzikom.Ako uz sve to, važiš za pevača sa posebnim glasovnim mogućnostima, onda ti mikrofon te noći ne gine sigurno.

Upravo to se desilo Emiru Habiboviću pre par dana u Tuzli.Sa prijateljem kog je posetio, otišao je do kluba „Plaža“, na jezeru Modrac.U toku noći, pevač koji je radio to veče mu je prišao i dao mikrofon, posle čega je Emir odpevao pola pesme, na šta je oko hiljadu ljudi, koliko je te noći bilo u klubu, ustalo i počelo gromoglasno da tapše.To je značilo da će Emir morati da nastavi, pa je odpevao još tri pesme, posle čega se zahvalio Tuzlacima, rekavši kako se nada da će se uskoro duže družiti.

Videvši šta se dešava, vlasnik kluba je pozvao Emira da mu se pridruži, nakon čega su dogovorili Emirov nastup u ovom klubu i najavili isti, što je pevač potvrdio i na svom FB nalogu, a što su prisutni sa oduševljenjem prihvatili.

Emir Habibovic 1

Tu iznenađenjima nije bilo kraja, jer je odmah sutradan Emira pozvala poznata Tuzlanka, pevačica Aysela, koja ga je zamolila da odu na kafu, kako bi se upoznali.Nakon upoznavanja, Aysela je oduševljeno napisala sledeći post na svom FB profilu:

„Jedina i jedina osoba sa estrade koju sam želela da upoznam od srca je Emir Habibović.Neću da lažem ni sebe, ni Vas, bilo se suza od sreće i radosti, kad sam ga videla i zagrlila! On nije samo KRALJ muzike, pesme, glasa, on je duša od čoveka! Ma šta više da kažem, to je moj brat“-napisala je Aysela oduševljeno.

Emir Habibovic i Aysela

Kako stvari stoje, Emir Habibović polako, ali sigurno, osvaja Bosnu, a od septembra, kada izađu tri nove pesme, koje se već „krčkaju“ u studiju i za koje mnogi koji su ih čuli kažu da će biti veoma slušane i sigurni hitovi, ovo osvajanje će mu ići još lakše.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) BRAK NA POMOLU? Pevačica zaprošena na koncertu!

Humanost na delu: Boban Rajović ceo honorar dao u humanitarne svrhe!