in

Humanost na delu: Boban Rajović ceo honorar dao u humanitarne svrhe!

U sklopu letnje turneje, pevač Boban Rajović sinoć je nastupao u Travniku, gde je Travničanima priredio noć za pamćenje. Medjutim, ovaj nastup se ipak po nečemu razlikovao od ostalih.

U sred nastupa pevača su preplavile emocije te je najavio da se odriče kompletnog honorara od pomenutog nastupa te da će sve dati u humanitarne svrhe. Nakon nastupa od svog menadžera je zatražio da novac od nastupa prosledi onima kojima je najpotrebniji.

Obzirom da Rajović u ovom delu BiH važi za jednog od najtraženijih pevača, ali i činjenice da je nedavno u samo mesec dana napunio dve najveće dvorane u Hrvatskoj, možemo samo pretpostaviti o kojem novčanom iznosu je reč.

Boban Rajović 2

Inače, ovo nije prvi put da se Rajović odrekne honorara. Pre par godina je istu stvar uradio i u Bihaću, kada je honorar poklonio bolesnoj devojčici a vrlo rado se odaziva i na humanitarne koncerte, zbog čega mu je 2013. godine u Zenici uručena plaketa „Humanista godine“

– Počastvovan sam i veoma zahvalan što sam baš ja dobio ovo priznanje. Humanost ne poznaje granice. Ako sam u prilici, uvek ću rado pomoći. Širimo ljubav, činimo dobro i pomozimo kad možemo. Samo tako se možemo nadati dobrom – rekao je tada Rajović.

Popularni pevač nastavlja sa koncertnim aktivnostima a do kraja godine već ima nekoliko zakazanih humanitarnih koncerata u regionu.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) OVAKO IZGLEDA MUŽ SANJE MARINKOVIĆ: Nikad ga ne pokazuje na fotografijama, evo i zašto!

(FOTO) GALANTNI DUŠKO: Pogledajte šta je Tošić kupio Karleuši za 38. rođendan!