in

(FOTO) Nekada je pevala o belim radama, a onda se razvela i privremeno povukla sa scene!

Pevačica narodne muzike Jelena Broćić pripada klasi pravih, kvalitetnih izvođača domaće muzike koja je karijeru gradila isljučivo na dobrim pesmama i divnom glasu.

Najveću popularnost stekla je devedesetih godina, a poslednjih godina se povukla iz medija i posvetila svom sinu Vasiliju. Retko se pojavljuje u TV emisijama i novinama i ne snima često pesme. Nakon višegodišnje diskografske pauze objavila je numeru „Niko nema brata kao ja“ početkom ove godine.

Jelena Brocic 2

Prema fotografijama koje se nalaze na njenom Fejsbuk profilu možemo da zaključimo da se Jelena i dalje aktivno bavi muzikom, ali van scene i kamera. Kada ne nastupa Jelena voli da provodi vreme u prirodi, to je verovatno opušta. Možemo da konstatujemo da izgleda veoma negovano i privlačno, kao i ranije.

Jelena Brocic 3

Iako lepa pevačica nikad nije bila predmet tabloida pre dve godine progovorila je o razvodu.

„Ovih dana čitam u raznim medijima tekstove vezane za mene i nešto što se završilo još pre dve godine. Mislim da nema potrebe da se vraćamo u prošlost, već da živimo sadašnjost i gledamo u budućnost. Nikada u svojoj dugogodišnjoj karijeri nisam iznosila u javnost svoj privatni život, niti ću to činiti ubuduće“, izjavila je Broćićeva pre dve godine kada su mediji pisali o krahu njenog braka.

Ona danas izgleda ovako:

Jelena Brocic 4

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SLAĐA ALEGRO: Imala sam samo 4 muškarca. Sa ženom nikad nisam bila!

Ove godine na „Fezam Bros“ festivalu i Ivan Gavrilović!