in

NADA MACURA PROGOVORILA O PROPALOM BRAKU: Nadala sam se da ću imati decu ali to se nije dogodilo!

Najpoznatija lekarka u Srbiji, Nada Macura iza sebe ima jedan brak a kako kaže, sebi je odavno zabranila da se zaljubi i uživa u društvu prijatelja, kolega, saradnika.

Za nju su antistres terapija dobra muzika, dobro vino, sokovi, prijatelji koje je razumeju. Obožava da odlazi na masažu, da se šminka i neguje.

„Šta će muškarcu uspešna žena? Oboje moraju biti uspešni da bi ta veza uspela. Zašto bih ja sad morala da radim ono što sam radila u braku? Moj muž je bio vojno lice, pantalone su morale biti ispeglane da na tu crtu možete da se posečete. košulja uvek čista… Kuvala sam, prala sam sudove, prozore, bila posvećena porodici i karijeri. I onda kažu: „Kako takvu ženu da napustiš?“. Ali nije on mene napustio već ja njega. Meni nije bila toliko teška odluka. On je bio jako zgodan, ali mnogo je priča bilo o tome koliko treba sve da imamo, kao što je BMW koji mu je bio želja iz detinjstva, motor, jahta… Nigde knjige i sadržaja, a knjiga je za mene sadržaj i ne razumem one koji ne čitaju knjige. Ne pravim se pametna, samo želim sebi da učinim život sadržajnijim i lepšim. Moj brak je bio drugačiji od brakova drugih ljudi. Mnogo vremena smo provodili razdvojeni.

Nada Macura 2

Prvo sam živela u Kragujevcu, a on u Smederevskoj Palanci, zatim on u Beogradzu a ja u unutrašnjosti. Zbog česte razdvojenosti, a kasnije nesloge u braku i zbog nesaglasnosti po zdravstvenom pitanju jer nismo imali decu mi smo se razveli. Gde ćeš spojiti dva Blizanca u horoskopu? Mislila sam nema veze, ima drugih stvari… Volim decu, mislila sam da ću se udati i srediti se u drugom braku, ali sam se posvetila učenju i karijeri i ro se nikad nije dogodilo. Nije život bez dece bez smisla“, rekla je Nada za BGonline.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) BEOGRAĐANI U ŠOKU: Sreli Ekrema Jevrića u GSP i objavili sliku! Pogledajte i vi!

Connect u sredu na splavu Shake `N` Shake!