in

BRUTALNA TIJANA AJFON: Ovo je prava istina o Bulatu, meni i njegovoj ženi!

Bivša učesnica „Parova“ Tijana Maksimović nikada nije htela javno da otkriva detalje veze sa pevačem Markom Bulatom.

Isprovocirana time što je porede sa Bulatovom suprugom, Ajfonka je rešila konačno da progovori.
Maksimovićeva, koja se nedavno pohvalila da je prekrila tetovažu posvećenu pevaču, tvrdi da Marija Bulat, Markova supruga nikada neće moći da joj bude suparnica te da se sa pevačem videla pre ulaska u „Parove“.

„Želim, prvi put, da kažem ovo o Marku Bulatu! Jeste da sam mu dosta pomogla da se vrati u medije i ne žalim, valja činiti dobra dela onima kojima ni tolike molitve (valjda će mu neko poverovati) ne pomažu. Ali, on je postao nezajažljiv! Osladilo mu se da se svako malo uz moju sliku pojavi negde u medijima, pa je sad rešio da „uvali“ i svoju ženu. Pokušavala je ona i ranije, ganjala i slikala se sa kojekakvim pevačima, muzičarima, ne znam kako se zove ta boljka jurnjave za poznatima. Tek, srećnici, pošlo je za rukom da se konačno udomi kod – pevača. Sad s ove distance, jasno je da, niti je on pevač, ne može ćoravu notu da ubode, a tek ona nije srećnica, jer je dobila trošak više. I da ne bude da pljujem u tanjir iz kojeg sam jela, a može se reći, lepo smo se zabavljali, posebno u vreme posta, valjda tad nije greh imati seks, neću da dužim. A mogu i imala bih još koješta da kažem“, raspisala se Tijana na Fejsbuku.

Starleta je priznala da ju je provociralo to što su mediji Mariju Bulat nazvali suparnicom Tijane Ajfon.

„Udarili mi u sujetu, mladost, lepotu. Isprovocirali dostavljajući fotošopirane fotografije portalima i poručili: ovo je suparnica Tijane Ajfon! Dajte, molim vas. Može li ono meni da bude suparnica? Mislim stvarno… Novinari, znate da vas volim i poštujem, ali nemojte preterivati“, poručila je Ajfonka i otkrila tajnu:

„Pre nego što sam ušla u „Parove“ videla sam se sa Markom Bulatom. Brzo i ničim izazvan, pošto se saznalo da smo se viđali dve godine naglo je, za mesec dana zakazao svadbu. Nek je živ i srećan bio sto godina. Ja sam neki dan rekla zbogom našim lepim trenucima, prepravila tetovažu“, njegovo oko i pošla napred. Želim im stvarno mnogo sreće, pa, onomad, na splavu, kad mi je prišla njegova žena moleći da se slikamo zajedno, udovoljih joj. A onda ispadoh kriva što je njegova žena dojavljivala novinarima svašta i slala fotke. Ispadoh kriva i što je samo jednom bio u „Parovima“, ja sam već bila izašla, a on pozivao televiziju i pitao: što niste objavili da sam gostovao?! Pa ja ću ti reći: Džaba tvoj unjkav glas, džaba tužan pogled. Nisi zanimljiv. Džaba priče o slikama, ikonama, molitvama. U javnosti se pojavljuješ samo uz moju sliku. I kad glumiš da me ne vidiš u kafani gde pevaš, a onda krišom pratiš sa kim sam i kao slučajno sretneš na izlazu, moliš boga da je u blizini paparazzo. A vidim, to se osladilo i tvojoj ženi. Poruka za kraj: uživajte u svojoj sreći, ali promenite malo. Ajd slikajte se uz Adila, Bakija, možete uz nekog košarkaša, rado će oni pristati da poziraju uz tvoju ženu. Nije prvi put“, završila je Maksimovićeva.

Tijana Ajfon 2

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ON JE BIO KRALJ ŽENSKIH IMITACIJA: Evo kako je Karamela izgledao pre plastičnih operacija!

DARA BUBAMARA POBEGLA OD MUŽA: Napustila stan u Novom Sadu i skućila se na Dedinju?!