in

Emir Habibović sinu poklonio pesmu, a sin mu se odužio neverovatnim uspehom!

Kažu da iver ne pada daleko od klade, a u slučaju Emira Habibovića ova stara narodna se pokazala kao tačno.

Naime, Emir se, pre pevačke karijere uspešno bavio fudbalom, a njegov sin je krenuo tim stopama, ali je tatu, kako stopje stvari, premašio u talentu, kada je sport u pitanju.

“Tačno je da sam se pre pevanja bavio fudbalom I to vrlo uspešno, ali želja za pevanjem me je odvela u drugom pravcu, pa sam loptu zamenio mikrofonom, zbog čega se nisam nikada pokajao.Medjutim, moj sin Enes je sa sedam godina izrazio želju da igra fubal I pokazao se kao izuzetno talentovan”-kaže Emir.

Enes Habibovic

Kako se ispostavilo, Enes je jedan od najtalentovanije dece, kada je fudbal u pitanju, a u prilog tome govori I činjenica da je prošle nedelje, sa samo trinaest godina, potpisao ugovor sa Real Madridom.

“Ne postoji veći uspeh I ponos za jednog roditelja, od onog kada vidite da Vam je dete talentovano za to što voli I kada shvatite da ide dobrim putem.Tačno je da je Enes potpisao ugovor sa Realom I ima moju maksimalnu podršku.On zna da sam uvek bio tu za njega I da ću uvek biti, iako mi razdvajanje od njega teško pada, ali znam da on ostvaruje svoje snove I spokojan sam zbog toga”-priznaje Emir ponosno.

Emir Habibovic 2

Za Enesa će se sasvim sigurno tek čuti, jer je fudbalska karijera pred njim, a Emira od septembra očekuje još veći uspeh kada planira izdati tri nove pesme, za koje oni koji su ih čuli, tvrde da će biti pravi hitovi, a od kojih je jedna posvećena njegovom sinu I nosi naziv “Sine moj”.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ON JE BIO KRALJ ŽENSKIH IMITACIJA: Evo kako je Karamela izgledao pre plastičnih operacija!

DARA BUBAMARA POBEGLA OD MUŽA: Napustila stan u Novom Sadu i skućila se na Dedinju?!