in

DARA BUBAMARA POBEGLA OD MUŽA: Napustila stan u Novom Sadu i skućila se na Dedinju?!

Pevačica Dara Bubamara navadno je napustila supruga Milana Kesića i porodični dom u Novom Sadu i preselila se u Beograd.

Pevačica je usled brojnih nesuglasica i problema sa suprugom rešila da započne novi život i skućila se u stanu na Dedinju, koji je kupila pre nekoliko godina.

„Dara je poslednjih nedelja preokupirana obavezama u vezi sa poslom i sinom Kostom. Shvatila je da ona i Milan ne mogu da pronađu zajednički jezik i da više ne sevaju varnice kao na početku braka. Seli su i razgovorali o svim problemima koje imaju, ali pošto nisu mogli da pronađu zajednički jezik, Dara je u toku noći spakovala svoje stvari i otišla u stan na Dedinju“, priča izvor i dodaje da je Dara odmah po dolasku u Beograd pozvala najbolju drugaricu kako bi se posavetovala šta da uradi.

„Dara i Milan su se, poput svakog para, svađali, ali to nije bilo ništa veliko. Međutim, pevačica je odlučila da više ne želi da živi pod istim krovom sa mužem. Jedino što planira je da, kada se strasti stišaju, sedne i dogovori se sa Milanom kako će podeliti imovinu, kako to ne bi radili na sudu. Želja joj je da se njih dvoje ljudski dogovore o zajedničkoj imovini koju su stekli u prethodnih nekoliko godina“, navodi izvor, koji ističe da je Daru veoma potresla cela situacija.

Kada smo pozvali pevačicu kako bismo proverili naša saznanja, ona nije bila raspoložena za razgovor.

„Ako ikako postoji mogućnost, zamolila bih vas da moj privatni život ostavite po strani. Ono što se dešava između četiri zida u mom porodičnom domu želim da ostane tamo i da niko ne zalazi u to. Trenutno nemam vremena da to komentarišem, radim i uhvatili ste me na snimanju spota sa DJ Markonijem koji već dugo planiram da uradim. Želim da se posvetim poslu i nastupima koje imam svakodnevno, a privatni život hoću ovog puta da sačuvam od javnosti“, rekla je Dara.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Connect u sredu na splavu Shake `N` Shake!

TEODOSIĆ I NEDOVIČ LUDOVALI U RITMU DEVEDESETIH NA SPLAVU SHAKE N SHAKE!