in

PRVI MUŽIČKI FESTIVAL NARODNE MUZIKE: „Melodija records“ poziva zainteresovane da se prijave!

Izdavačka kuća „Melodija RECORDS“ koja se bavi negovanjem tradicije i narodne pesme organizuje prvi festival narodne muzike „FENAP 2016“. Oni će u saradnji sa televizijom TV DUGA PLUS festival realizovati 26.10.2016. u svečanoj sali „Simona“, Batajnički drum 6c, dok će celu manifestaciju gledaoci imati prilike da prate putem interneta, kao i fejsbuk stranice „TV Duga+“ dok će ostali moći da prate putem satelitske televizije TV Duga +. Oni koji žele mogu i uživo pratiti festival u sali, uz obaveznu najavu i rezervaciju stola (konzumacija hrane i pića se naplaćuje).

Rok za prijavu kompozicija 15.10.2016.godine, i svako ko se prijavi dobija svoj redni broj pod kojim nastupa. Svaki učesnik festivala dobija sigurnu nagradu a to je deset besplatnih CD kompilacija svih učesnika ovog festvala kao i zahvalnicu izdavačke kuće Melodija RECORDS.

Na festival se mogu prijaviti sve osobe starije od 14 godina, solisti, dueti i muzičke grupe. Potrebn je prijaviti NOVU pesmu koja do sada nigde nikada nije objavljena, promovisana, izdavana i za tu pesmu se moraju regulisati sva autorska prava. Cena učešća na festivalu iznosi 200 eura.

PRIJAVITE SE, dodatne infomacije možete dobiti na telefon +381606003390 Dušan Morača.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) NESTAO POSLE PORNO SNIMKA: Bio je Sekin dečko pa Anabelin verenik, evo kako danas izgleda!

BUGARKA ZALUDELA SRBIJU Svi su uzdisali za njom, a sad je promenila lični opis i izgleda božanstveno!