in

KO SMEŠTA KARLEUŠI? PUKLA U TRAVNIKU Prodala samo 130 karata za nastup, a evo gde je bila istu veče!

Diskoteka u Travniku u kojoj je Karleuša krajem jula trebalo da nastupi prima preko 2.000 ljudi, ali za njen nastup navodno nije bilo zainteresovanih.

Jelena Karleuša žarila je i palila ovog leta na nastupima u Crnoj Gori i širom Srbije, ali izgleda da je u Bosni zatvorila vrata! Kako Kurir saznaje, Diva je navodno morala da otkaže nastup u Travniku koji je trebalo da održi 29. jula zbog slabog interesovanja publike.

Karleuša je najavljena kao gost u travničkoj diskoteci „Herc“, koja može da primi 2.000 ljudi, ali je prodala samo 130 karata! Naša saznanja potvrdio je i menadžer diskoteke, koji nam se predstavio kao Miki, naglašavajući da će Jelenin nastup biti održan narednih meseci.

– Tačno je da je nastup Jelene Karleuše otkazan, imali smo neke probleme pa smo to pomerili. Onda smo hteli da ona nastupi 12. septembra, ali to ipak nije dobra ideja jer je tada Bajram, a mi želimo da nam dođu svi, i Srbi, Hrvati i muslimani. Zvali smo Darka Lazića umesto nje i već vlada veliko interesovanje. Svakako, Karleuša će pevati kod nas, treba samo da se dogovorimo o datumu, a to mora biti subota jer tada dolazi najviše ljudi – izjavio je menadžer diskoteke za Kurir.

I pored svega gore navedenog, iz pres-službe Jelene Karleuše negirali su da je ona otkazala nastup u Travniku 29. jula.

– To je apsolutna dezinformacija. Jelena je tada imala nastup u Sanskom Mostu i tamo je oborila sve rekorde posećenosti – rekao nam je Karleušin PR.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VENČALI SU SE TAJNO, A SAD SLAVE 5 GODINA Evo kako su Jelena i Ivan proslavili godišnjicu!

NATAŠA BEKVALAC IGRA DRAGU MAŠIN Glumci ogorčeni: Pevaljko bez škole, marš na Farmu!