in

EMINA JAHOVIĆ SE ISPOVEDA ŠAMANU DURAKU: Pevačicin duhovnik drug Gvinet Paltrou!

Pevačica Emina Jahović Sandal otkriva da pored toga što stalno ide na treninge, kako bi svoje telo održala u kondiciji, ona istovremeno radi i na svom duhovnom stanju.

Koliko joj lični trener pomaže da telo održi zategnutim, toliko joj šaman Durak pomaže da neke životne situacije lakše prebrodi. On je ujedno i spona između nje i holivudske zvezde Gvinet Paltrou.

„Radim na sebi spiritualno i telesno, a najviše radim sa šamanom Durakom, koji je ujedno najbolji drug Gvinet Paltrou“, otkriće je Emina u „Ekskluziv specijalu“.

Ona je i ranije nekoliko puta govorila da voli svoj dan da provede tako da se oseća lepo i smireno kako bi mogla da napuni baterije za nove radne pobede, ali i bude dobra majka sinovima Jamanu i Javuzu.

Ustajem rano, oko 8 sati, ne volim da propuštam dan, pa da bih bila odmorna, ležem ranije, osim ako odemo u provod ili imam nastup. Potrebna mi je energija za nove radne pobede! A kada uspavamo decu, Mustafa i ja najviše volimo da sednemo i ćaskamo o novim planovima i svemu što nam se desilo tokom dana. Hvala bogu, muž i ja i posle ovoliko godina imamo o čemu da pričamo i uživamo kada smo zajedno. Često idemo i u šetnju po prirodi, volimo da smo na svežem vazduhu, pa nekada šetamo i po mraku – istakla je tada Emina i dodala.

„Nekada pozovemo prijatelje, ja spremim hranu, volimo da se družimo. Živimo sasvim normalan život, kao i većina drugih ljudi. Jedina stvar koja me razlikuje od drugih je što ne radim svaki dan, pa mnogi misle da po ceo dan ne radim ništa i da mi sve pada s neba… Kamo sreće da je tako! Dosta radim, iako više od kuće, radim baš kao i sve ostale zaposlene mame“, istakla je pevačica kako bi objasnila da ne živi život zvezde koja ne zna šta su kućne obaveze.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SANJA KUŽET NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA: Seksi voditeljka ide na trudničko!

SEVERINA BAŠ VOLI OVE ČARAPE: Zakrpljene nosi s koncerta na koncert!