in

LEPOTA SRBIJE:Miloš osvojio treće, Amanda drugo mesto na takmičenju „TOP INTERNATIONAL MODEL OF THE WORLD“!

Pobedu na ovogodišnjoj manifestaciji TOP INTERNATIONAL MODEL OF THE WORLD odneo je Brazilac Frank William dok je predstavnik Srbije Miloš Radičević zauzeo sjajno mesto 2 pratioca.Mesto prvog pratioca pripalo je predstavniku Južne Koreje.Naša predstavnica Amanda Manasievski osvojila je mesto prve pratilje.

Predstavili Srbiju u najboljem svetlu!

Poznati farmer Miloš Radičević i manekenka Amanda Manasievski ,članovi modne Agencije SNOB,predstavljali su Srbiju na prestižnoj manifestaciji ”TOP INTERNATIONAL MODEL OF THE WORLD 2016” koja se ove godine održala u poznatom Rumunskom turističkom mestu Herculane spa

Miloš i Amanda su u Rumuniji boravili 9 dana gde su boravili u hotelu Afrodita resort and spa.Prisustvovali su višednevnim pripremama, a domaćin se potrudio da svi učesnici uživaju u čarima Rumunije i obiđu sve turističke znamenitosti ove zemlje. Učesnici su obišli SPA centre, kulturno-istorijske znamenitosti, ali i najbolje restorane i klubove grada Herculane.

Svi učesnici su tokom predstavljanja nosili zastave ali i tradicionalne nošnje zemlje iz koje dolaze, pa je i Miloš u srpskoj narodnoj nošnji sa šajkačom na glavi prošetao pistom, ali i pozirao kako bi organizatori napravili profesionalni set fotografija.

Među velikom konkurencijom, Miloš je uspeo da osvoji mesto drugog pratioca, dok je Amanda osovojila mesto prve pratilje.Pobedu među muškarcima odneo je Frank Willian iz Brazila, koji je osvojio i nagradu za najbolji nacionalni dress, dok je mesto prvog pratioca osvojio Remy Friedly iz Južne Koreje, koji je osvojio i nagradu Best catwalk. Prvo mesto među devojkama je osvojila Timea Socol iz Rumunije, koja je osovojila i Best catwalk. Zvanični fotograf manifestacije bio je Milan Rakić iz Srbije, koji je titulu Miss fotogeničnosti dodelio Indijki Rashmi Butwal, a titulu Mister fotogeničnosti Bugarinu Jordanu Jordanovu koji je takodje dobio i nagradu BEST BODY.

„Konkurencija je bila izrazito jaka i mislim da je treće mesto u takvom poredku odlično.Oduševljen sam samom organizacijom koja je pratila ceo ovaj događaj i rado bih ponovo bio deo te priče“,-rekao je radosnim glasom Miloš za portal PRess Serbia.

Zaveo Filipinku!

Miloš Radičević na takmičenju je upoznao predstavnicu Filipina, Kristinom Cruze sa kojom se “družio” tokom boravka u Rumuniji, a na kraju ju okitio šajkačom sa kojom mu je ispozirala za fotografiju. Nije poznato da li će Miloš nastaviti druženje sa filipinskom lepoticom i posle takmičenja, ali ono što se zna jeste da će naredni vikend provesti u Mađarskoj upravo sa predstavnicom Filipina.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SANJA KUŽET NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA: Seksi voditeljka ide na trudničko!

SEVERINA BAŠ VOLI OVE ČARAPE: Zakrpljene nosi s koncerta na koncert!