in

HUMANITARNI KONCERT U TUTINU: Željko Joksimović peva za dijagnostički centar!

DOBROTVORNA AKCIJA

Pevač Željko Joksimović, nastupiće 12. septembra u Tutinu na velikom humanitarnom koncertu, na Gradskom stadionu sa početkom od 20 sati.

Prikupljena sredstva su namenjena izgradnji dijagnostičkog centra u Tutinu, nabavci potrebne medicinske opreme i opremanju hirurške sale u okviru tamošnje Opšte bolnice.

Čim je Joksimović dobio poziv organizatora, Fondacije opštine Tutin, nije se dvoumio i odmah je prihvatio da bude deo dobrotvorne akcije, čiji cilj je da se obezbede bolji uslovi za lečenje i tretman velikog broja građana iz tog dela Srbije.

„Biće mi drago ako ćemo uspeti da skupimo bar deo sredstava za opremanje bolnice u Tutinu. Moj dolazak i koncert je najmanje što sam mogao da uradim“, rekao je Željko.

zeljko joksimovic.1

Projekat obuhvata izgradnju dijagnostičkog centra od 200m2 u sklopu postojećeg objekta, nabavku mamografa, skenera, elektromagnetne rezonance, opremanje koronarne jedinice i nadogradnja i opremanje hirurške sale.

„Jako smo zahvalni Željku Joksimoviću što se odazvao našoj molbi da održi humanitarni koncert. Ovim je pokazao da je veliki čovek i profesionalac. Siguran sam da će stadion biti ispunjen u velikom broju i da će svi građani Tutina i okolnih mesta takođe dati svoj doprinos“, rekao je Amel Mujević, koordinator Fondacije Opštine Tutin.

zeljko joksimovic

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) NATAŠA BEKVALAC NEPREPOZNATLJIVA: Potpuno promenila izgled, pogledajte kako sada izgleda!

MUŽ PORUČIO DARI: Vrati mi 150.000 evra i porše!