in

MUŽ PORUČIO DARI: Vrati mi 150.000 evra i porše!

Dara Bubamara u svađi je s bivšim suprugom Milanom Kesićem, koji od nje traži da mu vrati 150.000 evra i auto „porše“.

Bračna kriza Dare Bubamare sve je veća. Iako se pevačica ne oglašava povodom sve više glasina o razvodu, očigledno je da je brak s Milanom Kesećem skoro pa gotov. Ne samo da Kesić traži starateljstvo nad njihovim sinom Kostom (7) već je od Dare zahtevao da mu vrati sve što joj je poklonio za skoro devet godina braka, a reč je o 150.000 evra i automobilu!

Milan KesicDara Bubamara
M

Dara i Milan već mesecima ne govore niti se viđaju. Izvor blizak pevačici ispričao nam je da je razlog za to Milanov zahtev da mu pevačica isplati novac koji je uložio u njenu karijeru i automobil vredan 80.000 evra.

– Nema govora da će se Dara i Milan razvesti sporazumno i dogovorom. Milan je dosta para uložio u Darinu karijeru, pogotovo u njenu povratničku ploču posle porođaja. Tada je iskeširao oko 100.000 evra, a narednih godina još oko 50.000. Pored toga, on od Dare traži i da mu vrati „porše kajen“ koji joj je poklonio pre dve godine. Milan je njoj dao mnogo više novca kroz skupe poklone, nakit, garderobu, ali to neće tražiti natrag – priča sagovornik Kurira blizak (još uvek) bračnom paru.

Pevačica maksimalno izbegava da viđa Kesića, pa u Novi Sad ide isključivo kad on nije kod kuće. Sin je zasad malo s njom, malo s tatom.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ne mogu da se obuzdaju: Dečko je ščepao za guzu pred svima! Foto

LEPA LUKIĆ SE PRISETILA: Kockala sam se sa Tomom Zdravkovićem danima!