in

Sergej Ćetković: Sreća ćerki na prvom mestu!

Pevač Sergej Ćetković skoro celo leto provodi na Crnogorskom primorju sa suprugom Kristinom i naslednicama Lolom i Milom koje uživaju u očevom slobodnom vremenu više nego on sam, a razdvajaju se samo uveče kad on ide na koncerte.

Popularni pevač Sergej Ćetković (40) verovatno se i ne seća onoga što je pričao pre nekoliko godina povodom usvajanja svojih kćeri, Lole (6) i Mile (4), ali prizor koji ova porodica predstavlja ovih dana na Jadranskom moru potvrđuje da je poznati Crnogorac i te kako bio u pravu dok je pričao o sreći koja ga očekuje kad se ostvari u ulozi oca:
– Pošto nisam od onih koji će konstantno biti u medijima i pričati o svom slučaju, mislio sam da će biti dovoljno da svi oni koji razmišljaju o tome vide moju sreću i sve ono što sam uradio i što mi se dešava – rekao je tada Ćetković.

I zaista, Ćetkovići na letovanju, kako za one koji su ovog leta u Budvi ili na Adi Bojani, tako i za one koji ih prate na društvenim mrežama, predstavljaju savršenu ilustraciju porodične idile i, što je još važnije, dečje bezgranične sreće. A upravo o tome Sergej je pričao kad je široj javnosti pokušao da približi ideju usvajanja dece i značaj hraniteljskih porodica.

– Sreća te dece bitnija je od onoga šta će reći ljudi ili šta će se pričati po čaršiji. Ljudima koji me, tim povodom, pitaju ili mi priđu na ulici, a bilo je toga više puta, kažem neki savet i podelim svoje iskustvo s njima. Kažem da je moja sreća najbolji pokazatelj onima koji se dvoume šta treba da čine dalje. Ali ima i onih koji toliko tiho pričaju o tome jer se boje da to neko ne čuje, plaše se uopšte da razgovaraju o tome. Uvek sam se trudio da ne slušam sredinu, da idem svojim putem i sebe činim što srećnijim i ispunjenijim – rekao je tada Sergej Ćetković.

Sergej Cetkovic 2

Osim kupanja i najneverovatnijih igara na plaži, Sergej sa ćerkama uživa i u šetnjama obalom, a gotovo svakodnevno mogu se svi zajedno videti i u najlepšim budvanskim restoranima. Devojčice su presrećne, što je kod Ćetkovićeve velike ženske publike samo još jednom potvrdilo da je njihov omiljeni pevač muškarac za primer, i to u svim oblastima života. S tim se sasvim sigurno slaže i njegova supruga Kristina, jer njen izabranik posvećuje toliko pažnje Loli i Mili da ona može u potpunosti da uživa u odmoru.

Kristina i Sergej u braku su 18 godina, a pre šest odlučili su da postanu roditelji. Nakon usvajanja dve ćerke, ovaj par deluje još skladnije. S obzirom na to da svojim harmoničnim brakom i čestim humanitarnim aktivnostima predstavljaju uzor mnogima, nije iznenađujuće što su čak i proširujući sopstvenu porodicu pokušali da apeluju na javnost i podignu svest o nezbrinutoj deci.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PUJ-PIKE NE VAŽI: Maja i Savo ponovo zajedno posle 5 meseci raskida!

HALID BEŠLIĆ O POSLEDNJEM BOEMU: Toma Zdravković je Mika Antić u narodnoj muzici!