in

Relja otkrio – naša ćerka će se prezivati Popović!

„Mislim da neću prisustvovati Nikolijinom porodjaju, muškarci uglavnom padaju u nesvest u tim trenucima“

Od kako je Nikolija Jovanović u drugom stanju, ona i njen emotivni partner Relja Popović nisu previše raspoloženi za iznošenje svoje intime u domaćim medijima. To je i jedan od najvećih razloga što su mladog pevača, u emisiji „Gossapp“ na istoimenoj aplikaciji, fanovi obasuli pitanjima o bebi koju ovaj par uskoro treba da dobije. Raspoložen i nasmejan Relja je voditeljki Mariji Lazić „otvorio dušu“.

„Niki se bavi svim detaljima vezanim za dečiju sobu i opremanje iste. Ne zato što ja neću već ona ima mnogo više stila i bolje se razume. Skoro je sve spremno, soba je roze boje i ostalo je još samo par sitnica da sredimo“ rekao je Relja, koji nije hteo da otkrije da li će ćerci dati neko moderno ili tradicionalno srpsko ime, ali je zato izneo svoj stav na pitanje da li će biti u porodjajnoj sali sa Nikolijom.

„Dete će nositi prezime Popović, a ime ćete saznati kada beba dodje na svet. Iskreno, nisam pobornik tog trenda da muškarci prisustvuju tom činu. A i statistike kažu da se skoro svaki muž onesvesti! Eto kakve smo mi kukavice!“ – završio je kroz smeh.

IMG_8627

S obzirom na to da je Marija ugostila sva tri momka iz numere „Crni sin“, pored Relje, gledaoci su „rešetali“ i Cviju i Cobija. Cvija se našao na ozbiljnim mukama i na trenutak uplašio za svoju privatnost s obzirom na to da je izvesna devojka poslala skoro pedeset pitanja za njega koja su sadržala neke informacije koje znaju samo njegovi najbliži, dok je Cobi rekao da priprema numeru koja je „još crnja“ od „Crnog sina“.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

GRU gruva na splavu SHAKE `N` SHAKE !

PROVOCIRA SEKSI DEKOLTEOM! Svi gledaju u njene grudi! Foto