in

SVE ZA LEPOTU: Lepa Brena ponovo ide na remont!

Gazdarica „Granda“ rešila da osveži lice, koje je poslednji put sređivala kod plastičara pre pet godina.

Lepa Brena će se za dve nedelje ponovo podvrgnuti estetskom zahvatu – u svoje jagodice ubrizgaće po jedan kubik hijaluronske kiseline!

lepa-brena-2

Nekadašnja najveća zvezda bivše Jugoslavije nipošto ne želi da izgubi trku s godinama, ali ni s mlađim koleginicama, koje po broju hitova još uvek ne mogu da joj pariraju.

– Brena je u julu bila u ordinaciji kod mog kuma, inače poznatog beogradskog estetskog hirurga, kako bi zakazala termin za popunjavanje jagodica. Želela je da to uradi sredinom avgusta, ali joj je hirurg objasnio da posle intervencije ne može da se sunča, pa su intervenciju zakazali za sredinu septembra. Brena je prošli put stavila jedan kubik hijalurona u obe jagodice, a sada će ubrizgati duplo više – kaže naš sagovornik.

lepa-brena-3

Iako je pevačicin suprug Boba Živojinović ranije isticao da je protivnik plastične hirurgije, izgleda da je Brena u međuvremenu uspela da ga ubedi da promeni mišljenje.

Seks-simbol uvek se menjala i prilagođavala
BRENA KROZ VEKOVE

Od 1981. godine, kad je s pesmom „Čačak“ započela svoju blistavu karijeru, Lepa Brena je nekoliko puta drastično menjala izgled. Od simpatične bucke brzo se transformisala u megaribu za kojom su muškarci uzdisali. Status seks-simbola zadržala je naredne dve decenije. Sve do početka novog milenijuma nekako je odolevala estetskim intervencijama, kojima je potom umereno počela da se podvrgava. Uradila je fejslifting, popunila usne i jagodice, a pre dve godine je povećala grudi.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MILICA KONAČNO OTKRILA DEČKA: Evo sa kim je pevačica viđena na Kopaoniku!

KARLEUŠA OPLELA PO ŠAULIĆU: Šabane, ispao si pravi šaban!