in

POSTALA JE MAJKA U 52. GODINI Otac devojčice ni da čuje za nju a evo kako Salveta sama brine o ćerki!

Glumica Ljiljana Jakšić, koja se proslavila ulogom Salvete u jednom šou programu, postala je samohrana majka u 52. godini.

Ljiljana je ćerki dala ime Darija, i potpuno sama se brine o njoj. Devojčicin otac uopšte se ne zanima za njih dve, pa se Salveta sama prolazi kroz njeno odrastanje i uživa u maloj Dariji.

ljiljana-jaksic-2

„Ma, čudo jedno je ona, moram tako da kažem, iako znam da to zvuči bez veze, sve majke to misle za svoju decu. Ali, ona je toliko dobra, mirna. Evo, sad smo bili na njenom krštenju u Sabornoj crkvi. Čula se nije. A bilo nas je bar dvadesetak, i pop koji je baš dugo pevao. A ona, gleda malo u mene, pa kad vidi da ja gledam u popa, onda i ona gleda u njega. I tako sat vremena, malo u mene, malo u njega. Ni glas nije pustila, niti je bila nervozna. A što pozira“, smeje se Ljiljana.

ljiljana-jaksic-3

„Pravo da vam kažem, bila sam, naravno, u početku malo uplašena, kako ću, šta ću, ali brzo sam se opustila, jer bila mi je takva radost da budem s njom, pa nisam htela samo da brinem. A i sve ide tako brzo, stalno se nešto menja. Taman se navikneš na jednu njenu promenu, kad eto ti nešto novo nauči. I tako stalno. Evo, juče je napravila prva dva koraka samostalno, i verujem da će brzo prohodati. Ma, znam da se sve majke tako osećaju, ali ta radost kada sam s njom, to se stvarno ne može opisati. I svi problemi oko mene su mnogo manji, nisam ih ni primećivala dok sam bila samo s njom. E, kad sam izašla u stvarnost, pa kada su me sačekale neke odluke, knedla mi se vratila u grlo“, priča nam Ljilja.

ljiljana-jaksic-4

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA ANE BEKUTE: Otac mi je umro rano, nismo stigli da se ispričamo!

Ona ima trenutno najveći HIT na estradi!Evo o kome se radi!