in

(VIDEO) NAJVEĆE TUČE NA ESTRADI: Incidenti koji su POTRESLI srpsku javnu scenu!

Domaće poznate ličnosti neretko su bile glavni akteri ozbiljnih incidenata koji su potresli srpsku javnost.

Predstavljamo vam neke od najkomentarisanijih fizičkih obračuna na javnoj sceni.

Ivan Bekjarev i Atanasije Uzunović

2

Do tuče poznatih srpskih glumaca Ivana Bekjareva i Atanasija Uzunovića došlo je ni manje ni više nego u pozorišu, 2011. godine. Ovaj incident dobio je svoj sudski epilog, a glumci su izneli drugačije viđenje ovog nemilog događaja.

„Usred koktela organizovanog posle predstave ‘Karolina Nojber’ prišao mi je Tanasije i dva puta me preko naočara udario u glavu. Morao sam da se branim, uzvratio sam. Tom prilikom sam polomio mali prst na ruci, zbog čega ću morati da nosim gips najmanje mesec dana“, izjavio je Bekjarev svojevremeno, dodavši da se samo branio, a da je zbog zadobijenih povreda morao da podnese prijavu srpskoj policiji.

S druge strane, Tanasije je ispričao da je Ivan bio taj koji provocira, a da je on bio primoran da se brani.

Mina Kostić i Indira Aradinović Indi

3

Folk pevačice Indira Aradinović Indi i Mina Kostić potukle su se na probi jednog muzičkog festivala 2008. godine, klada je Kostićeva želela da sa svojom suparnicom raščisti račune.

Mina je želela da razgovara sa Indi o svom bivšem mužu Tiki, koji je u tom trenutku bio u emotivnoj vezi sa Indi, pa je zbog toga došlo do sukoba. Pevačice su se čupale, šutirale i gurale, a pripadnici obezbeđenja su ih jedva razdvojili.

Miloš Bojanić i Ivan Fece Firči

4

Pevač Miloš Bojanić se sa svojim nekadašnjim cimerom iz rijalitija “Dvor” Firčijem veoma često svađao, a njihova netrpeljivost je kulminirala nakon Bojanićevih provokacija. Poznati bubnjar je tada izgubio kontrolu, pa je ispolivao sokom svog neprijatelja, da bi ga potom gađao u glavu.

Zbog povrede oka, Milošu je tada ukazana pomoć lekara u beogradskom Urgentnom centru.

Vesna Rivas i Goca Božinovska

5

Jedna od najkontroverznijih učesnica “Farme” uspela je da isprovocira pevačicu Gocu Božinovsku, nakon čega su se fizički sukobile. Vesna Rivas se dugo raspravljala sa Gocom, a kontrolu je izgubila onog trenutka kada joj je koleginica podigla majicu, kako bi uporedila njihov fizički izgled.

Tada je Vesna Gocu udarila u glavu, nakon čega je usledilo međusobno čupanje, a veće posledice sprečene su zahvaljujući prisutnim učesnicima rijalitija koji su ih odmah razdvojili.

Zorica Marković i Vesna Vukelić Vendi

6

Pevačice Zorica Marković i Vesna Vukelić Vendi ozbiljno su zaratile na seoskom imanju u Lisoviću. Markovićevu je posebno iznerviralo to što je, nakon što je napustila rijaliti, Vesna nastavila da je blati, pa joj je pripremila “slatku” osvetu kada je Vendi napuštala farmu.

Zorica je svoju suparnicu sačekala u studiju, pa ju je pred svima ponizila tako što ju je polila vodom. Vendi preko ovoga nije mogla da pređe, zbog čega ju je gađala nameštajem koji je zatekla u studiju. Na svu sreću, pobesnelu Vendi nekako su uspeli da primire članovi obezbeđenja i voditeljka Dušica Jakovljević, dok se Zorica sve vreme smejala zbog toga što je uspela da je izvede iz takta.

Vendi je i ranije bila poznata po fizičkim obračunima, te se potukla sa Jelenom Golubović na snimanju rijalitija “Odavno posvađane”, kada su i opravdale naziv TV emisije.

Saša Ćurčić Đani i Dalibor Andonov Gru

7

Bivši učesnik “Farme” Saša Ćurčić Đani potukao se sa reperom Gruom u jednom rijalitiju. Ovo je možda jedan od najbrutalnijiih fizičkih obračunna, budući da je moglo doći do ozbiljnih povredama. Njih dvojica su se udarali pesnicama, rvali na podu, a ni obezbeđenje niije moglo da ih razdvoji.

Do ozbiiljne tuče došlo je zbog Đanijevih provokacijama ali, na svu sreću, nije došlo do ozbiljnih fizičkih posledica.

Miki Đuričić i Marko Vanila

Miki Đuričić napao je di-džeja Marka Vanilu na Farmi broj 4. Skočio je na njega, udario ga i pocepao mu majicu. Marko mu nije uzvratio udarac, ali to se nije moglo videti jer je, budući da je bio prenos uživo, slika odmah bila zamagljena.

Hasan Dudić i Jelena Golubović

8

Hasan Dudić je izbačen iz rijalitija Parovi zato što je pretukao Jelenu Golubović. Njih dvoje su se posvađali u dvorištu, a situacija je kulminirala kada je Jelena rekla Hasanu da „j**e svoju decu“. Pevač je tada dotrčao do Golubovićeve, udario je, povukao sa stolice na kojoj je sedela i šutnuo u glavu, dok je Vita pokušavao da ga smiri.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA ANE BEKUTE: Otac mi je umro rano, nismo stigli da se ispričamo!

Ona ima trenutno najveći HIT na estradi!Evo o kome se radi!