in

Nemanja Staletović:Prvo letovanje sa kćerkom!

Od kako se ostvario u ulozi oca, sve popularniji i traženiji pevač Nemanja Staletović uživa više nego ikad, a sreća na njegovom licu je ite kako vidljiva.

Koliko uživa u ovoj ulozi, najbolje se vidi na fotografijama koje su pred Vama, a koje su napravljene u Egiptu, gde je Nemanja otišao na prvo letovanje sa svojom malom princezom i suprugom.

Očigledno je da malena obožava vodu, jer se vidi koliko joj prija more i radost njenih roditelja, koji oduševljeno gledaju kako njihova princeza uživa.

nemanja-staletovic-7

nemanja-staletovic-2

nemanja-staletovic-8

nemanja-staletovic-5

nemanja-staletovic-4

U prilog ovoj priči ide i činjenica da Nemanja i njegova supruga, inače uspešna manekenka, na svojim Instagram profilima ispod svake fotografije pišu da im je ovo najlepše letovanje u životu.

nemanja-staletovic-9

nemanja-staletovic-3

nemanja-staletovic-6

Kada napuni baterije na letovanjue, Nemanju očekuju mnogobrojni nastupi, koji su mesecima unapred ugovoreni, a i objava nove pesme, koja se polako završava i koja bi trebala biti gotova po Nemanjinom povratku sa odmora.

Obzirom da se radi o duestskoj pesmi sa poznatim Dj-evima, za koju svi oni koji su je čuli, tvrde da će biti veliki hit, ova jesen će biti u znaju Nemanje Staletovića.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

LEPA BRENA: Aleksandra Prijović je mnogo dobra devojka, ali ne zna da se sačuva

(VIDEO) Rujanfest: Saša Matić oduševio Zagrepčane!