in

Ona ima trenutno najveći HIT na estradi!Evo o kome se radi!

Kažu da ko čeka, taj i dočeka i da se to strpljenje uvek na kraju isplati.Ovo bi verovatno mogla da potvrdi i trenutno jedna od najvećih zvezda na našoj estradi, koja puni klubove širom nam bivše države, ali i dijaspore i za njen nastup se traži karta više.

Ukoliko niste pogodili, u šta iskreno sumnjamo, u pitanju je Maya Berović, vlasnica trenutno najvećeg hita na našoj estradi, koji je snimila u saradnji sa Bubom Korelijem i Jala Bratom.

Pesma „A to me radi“ obara rekorde slušanosti, što se vidi i na snimku koji je snimljen na jednom od Mayinih mnogobrojnih nastupa.Kada krenu prvi taktovi pesme, publika prosto poludi i počne frenetično plesati.U velikom broju slučajeva, publika nadglasa Mayu, bez obzira što je pevačica ozvučena, što govori da je Maya napravila pravi izbor kada se odlučila snimiti pomenutu pesmu.

Ipak, iako radi punom parom i zauzeta je mesecima unapred, ova lepa pevačica razmišlja i o novim pesmama, a jednu već privodi kraju.

Ukoliko ista postigne uspeh poput „A to me radi“, onda će ovo definitivno biti Mayina godina, obzirom da joj ide i na poslovnom, ali i na privatnom planu, jer je nedavno izgovorila i sudbonosno „Da“!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

LEPA BRENA: Aleksandra Prijović je mnogo dobra devojka, ali ne zna da se sačuva

(VIDEO) Rujanfest: Saša Matić oduševio Zagrepčane!