in

MARKO BULAT: Napadaju me da šmrčem sa ikone!

Folker Marko Bulat je dospeo u centar pažnje, ali ne zbog pesama, već zato što je njegova supruga Marija navodno uhvaćena sa dva grama kokaina, koji su, kako bruji ceo grad, bili namenjeni njemu. A on uporno vrti svoju priču – nikad nije probao nijedan narkotik.

Godinama se spekulisalo da si narkoman, a sad je ispalo čak i da te je žena raskrinkala.

– To što me je neko povezao s drogom je veća naučna fantastika od mojih „Ratova zvezda“. Moja supruga nikad nije bila privođena, niti je u životu videla dva grama belog.

Zbog čega je onda bila privedena i saslušana?
– Zašto bi bila saslušana kad žena ništa nije uradila?! Marija je odrasla u 38. bloku na Novom Beogradu, gde sam živeo samo godinu dana i znam da se droga prodaje na svakom koraku. To je danas dostupno bilo gde. Smešne su te fore da ti kao neko ubacuje kokain u sanduče. Pa danas bilo ko može nešto da ti tutne u sanduče i da pozove policiju. Mnogo su čudne okolnosti za gram-dva. Da je bar bilo nekoliko kilograma, pa da ispadnem šmeker u društvu!

Dobro, šta je prava istina?
– Ja to ne mogu da znam. Ne bavim se time. Nikad nisam imao kontakt s drogom. To su neistine kojim pokušavaju da ukaljaju moje ime.

U javnosti o sebi guraš sliku pevača koji oslikava ikone, a ispade da si narkoman kome dileri donose drogu.
– Ne predstavljam se lažno! Nikad to nisam radio. Ja sam, ljudi, to što jesam. Možda se nekom ne sviđa moje slikanje ikona. Možda me napadaju ateisti i pričaju da šmrčem s ikone! Za mene su to licemeri.

Zašto si sklonio ženu baš sad?
– Zašto da bude ovde i trpi sve ono kroz šta ja prolazim? Žena je sa ćerkom otišla da se odmori, a čim se vrati, testiraće se na narkotike isto kao i ja.

Rešio si da se testiraš i preko kose?
– U dlaci je sve zapisano. Našem narodu je teško udovoljiti, ali ja ću to uraditi zbog sebe.

Da li si bar duvao travu?
– Verujte, nisam čak ni to. Ja se drogiram samo video-igricama!

Pevao si mnogim opasnim ljudima. Da li su ti nekad nudili narkotike?
– Naravno da jesu. Sećam se, jednom prilikom u Novom Sadu prilazi mi gost i kaže da hoće da me časti. Ja očekujem sad neki keš i trljam ruke. Pomislio sam: „Super, biće bakšiša za pesmu.“ Napravim pauzu da popijem vodu, kad tip me ladno zove da vučemo. Želudac mi se prevrnuo. Kažem mu: „Brate, na pogrešnoj si adresi.“ Verujte, meni za dobru atmosferu ne treba čak ni alkohol. To ne može da mi popravi raspoloženje, a kamoli kokain ili heroin.

Ajfonka tvrdi da ste zajedno šmrkali!
– Prvi put ću nešto reći za tu osobu kojoj je nadimak po tehničkom uređaju. Ako smo nas dvoje ikad bili zajedno, kako ta persona tvrdi, gde su te zajedničke fotografije?! Zar nije pričala da smo provodili vreme zajedno. Pa gde su fotke s rođendana, Nove godine, letovanja, zimovanja? Ta laže čim zine! Za mene je malo neumesno da govorim o svom seksualnom životu dok sam bio slobodan muškarac. Ali izgleda da njoj nije van pameti da o tome priča.

Ipak, ona se time hvali.
– To je još najbezazlenije u celoj priči. To je zlo koje ide s iste strane i pakuje mi nepostojeću aferu. Ma, ženska sujeta! Ja sad pripadam nekoj drugoj ženi i naravno da gleda da me pljuje i blati. Pa i medved, kad ne može da dohvati grožđe, kaže: „Pih, kiselo je!“

Šta misliš o narkomanima?
– Gledao sam kako lekar leči od narkomanije. Kaže: „Ljudi, nemojte da se varamo, to je mnogo lep osećaj.“ Teško onom ko zavoli greh.

marko-bulat-2

Hoću četiri sina!
I DALJE SE BORIŠ ZA POTOMSTVO?

– Dete je jedino što mi nedostaje u životu. Želim i nadam se da će se i beba dogoditi uskoro. Zato sam u braku. Želim da umnožavam porodicu i molim boga da mi krene. Ne staje se na jednom detetu, bar četiri sina, malo da poguramo ovu srpsku naciju!

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SINDI DANIMA PLAČE: Nasilnik ostaje nasilnik! U paklu sam, ne da mi da viđam ćerku!

Emir Habibović:“Ponosan sam na nove pesme“!