in

Emir Habibović:“Ponosan sam na nove pesme“!

Iako je teško poverovati u to da Emir Habibović ima slobodnog vremena, obzirom da spada u najzaposlenije pevače na našoj estradi, on je uspeo da se organizuje i između nastupa snimi i nove pesme.

Kako tvrde oni koji su čuli iste, Emir je i ovog puta svoj deoposla perfektno odradio, a Mića Nikolić i njegov sin Saša su se potrudili da muzički deo odrade isto tako, pa ne treba sumnjati u to da će ih i publika, kao uostalom i sve Emirove do sadašnje pesme, prihvatiti odlično.

„Tri nove pesme su u pripremi, od toga će jedna od njih, koja je posvećena mom sinu, biti objavljena prva i to početkom oktobra.Posebno sam ponosan na tu pesmu „Sine“, jer mi je sin doneo veliku radost i sreću, obzirom da je uspešan fudbaler, iako ima tek trinaest godina“-priznao je Emir.

Za neupućene, Emirom sin iz prvog braka je nedavno potpisao ugovor sa „Real Madridom“, a mnogi poznavaoci ovog sporta tvrde da je ispred njega velika karijera, jer se radi o izuzetno talentovanom detetu.

Prema našim saznanjima, posle ove pesme, u planu je i jedan duet, tako da će ova jesen ipočetak zime, za kada je planirano objavljivanje sve tri pesme, biti u znaku Emira Habibovića!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Lepa Brena otvorila petu sezonu kafane „Stara Pesma“!

SVI DETALJI POROĐAJA FOLK ZVEZDE: Seka plakala kad je zagrlila sina, Veljko presekao pupčanu vrpcu!