in

DRAMA Haris Berković: Tata, ako ne prihvatiš Radu za snajku, odričem te se!

Pobednik „Zvezda Granda“ želi po svaku cenu da sačuva vezu sa devet godina starijom koleginicom. Na snimanju emisije njegov tata Mirsad odbio da se pozdravi s folkerkom.

Haris Berković (22) zapretio je ocu Mirsadu da će ga se odreći ako ne prihvati Radu Manojlović (31) za snajku, saznaje Kurir.

Pobednik prošle sezone „Zvezda Granda“ požalio se prijateljima da nije više mogao da toleriše netrpeljivost između njegovog oca i pevačice.

– Berković je bio između dve vatre. Nije želeo da se zamera svojima, ali ni da izgubi Radu. Na kraju je odlučio da zapreti Mirsadu da mu se ne meša u vezu. Iako je svestan njihove velike razlike u godinama, kao i toga da su različite vere (ona je pravoslavka, a on musliman), čvrsto je rešio da sačuva ljubav. Rekao je ocu da mora da prihvati Radu za snajku ili će ga se odreći! Mirsad je to jedva prihvatio – otkriva naš izvor.

Da Rada nije dobrodošla u porodicu Berković uverili smo se prekjuče na snimanju jedne emisije u „Grandu“. Harisov tata došao je s njim na Košutnjak, gde je bila i Manojlovićeva. Zanimljivo je da se budući snajka i svekar nisu pozdravili niti se obratili jedno drugom, mada je stariji Berković sve vreme slikao i snimao Radu i Harisa.

Mirsad nam je potvrdio da je imao sukob sa sinom.

– Sve nesuglasice se mogu rešiti. Neki ljudi nisu razumeli šta sam hteo da kažem o svom i Radinom odnosu, kao i to da li sam je prihvatio za snajku. Ali sv što moj sin kaže za mene je svetinja. Naravno da podržavam odluku svog sina i da im želim sve najbolje, jer to je ipak njegov život i ko sam ja da tu bilo šta kvarim – rekao nam je stariji Berković, a na naše pitanje da li bi voleo da se Rada uda za Harisa i rodi mu unuče, odgovorio je da njegovom sinu još nije vreme za brak:

– Još je on mlad! Devojku koju moj sin bude odabrao za svoju ženu ja ću podržati.

Haris nije želeo da govori o porodičnim problemima, dok je Rada kratko poručila:
– Mogu samo da kažem da sam srećna i zadovoljna!

rada-manojlovic-2

Nek je veselo Direktor „Granda“ sam se ponudio
POPOVIĆ: HOĆU DA VAM BUDEM KUM NA SVADBI!

Saša Popović zakuvao je čorbu na snimanju emisije. Naime, najavio je venčanje Rade i Harisa i ponudio se da im bude kum!
– Ja sam kum, jer sam vas ja upoznao! – rekao je Popović, koji je pevačicu sve vreme oslovljavao sa „kumo“.

Harisu je bilo neprijatno, dok se Rada postidela, ali bilo im je drago što direktor podržava njihovu vezu.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Emir Habibović:“Ponosan sam na nove pesme“!

BAHATA DARA IZVOLJEVA U PINKOVIM ZVEZDAMA: Tražila poseban apartman, vozača i hranu!