in

PODGREJAVA PRIČE O RAZVODU: Tanja gde ti je muž?!

Priče da se Tanja Savić razvodi od supruga Dušana Jovančevića podgrejala je sama pevačica, jer se u javnosti sve češće pojavljuje bez njega.

Do pre dva meseca nju je bilo nemoguće videti bez Dušanove pratnje, a sada ga uopšte nema u njenoj blizini. Prošle nedelje naš paparaco je uslikao Tanju u jednom hipermarketu. S njom su bili sinovi Maksim (5) i Ðorđe (3), ali ne i Dušan. Iste večeri ona je produžila na splav na kojem je imala nastup, ali ni tamo niko nije video njenog muža, koji joj je i menadžer. Išla je ruku pod ruku prvo s gitaristom, a onda i s klavijaturistom. Na pitanje gde joj je muž, davala je neka ne baš uverljiva opravdanja za njegov izostanak.

tanja-savic-2

Tanjin i Dušanov brak već godinama je na klimavim nogama. Oni se često svađaju, pa se pomire, uglavnom zbog Dušanove želje da žive u Australiji, na šta Tanja ne pristaje. On je poznat i po tome što Savićevoj često pravi ljubomorne scene, zbog čega su joj prijatelji savetovali da ga napusti, ali ona strahuje da s decom i u karijeri neće moći da se snađe bez njega.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bekuta napravila lom!

(FOTO) OTAC LEE KIŠ JE BIO POZNATI FUDBALER: Evo ko je on i kako izgleda…