in

Savo Milošević I Miloš Bojanić otvorili veče lepote I glamura u Bijeljini!

Veče mode, lepote I glamura, koje je održano u petak uveče u hotelu “Drina” u Bijeljini, otvorili su dva zemljaka, inače Bijeljinca, Savo Milošević I Miloš Bojanić.

Manifestacija, koja je ove godine bila zatvorenog tipa, a koja bi trebala da pređe u tradiciju, organizovana je zahvaljujući doktorici Mariji Ristanović iz estetskog centra “Dermamedic”, koji je jedini estetski centar tog tipa u regionu.

“Drago mi je što su svi pozvani došli na ovaj, hajde tako da ga nazovemo, mini sajam lepote.Namera nam je da ova manifestacija postane tradicionalna I da svake godine, što više ljudi, koji se bave lepotom u bilo kom obliku, uzmu učešće na istoj.Ove godine su učešće, pored estetskog centra “Dermamedic”, uzeli I butik “Diva S”, kao I centar zdravlja “S Medico”.Prisutni su mogli da vide modnu reviju, kao I usluge koje pruža estetski centar, a koji su na najbolji način predstavili naši komitenti, inače jako uspešni u svom poslu, Bijeljinci Savo Milošević I Miloš Bojanić”-rekla nam je priznata doktorica.

Kako smo saznali, Savo je jedan od onih muškaraca koji brine o svom izgledu I ne krije to, što je retkost u današnje vreme.

“Živimo u vremenu kada je to postalo potreba I mislim da ne treba da krijemo to.Ja redovno dolazim na kozmetičke tretmane, koje pruža “Dermamedic”, a isto tako ne krijem da sam koristio I neke njihove estetske tretmane I mogu da kažem da je doktorica Marija eksert u svom poslu I veliki profesionalac”-tvrdi Savo.

S’druge strane, Miloš ima isto mišljenje kao I Savo, ali konstatuje da ove zahvate sve više muškaraca radi:

“Posao kojim se bavim, zahteva negu I meni ova vrsta tretmana nije strana.Svako voli da izgleda lepo I da se zadovoljno nasmeje kada se pogleda u ogledalo.Ipak, čini mi se, da je sve više muškaraca koji vode računa o tome I da se taj broj već izjednačio sa ženama, što me, moram da priznam, raduje, jer su do sada ovakve vrste usluga koristile isključivo žene”-kaže Miloš.

Prisutni su te večeri na licu mesta mogli da vide neke od tretmana koje doktorica radi u ovom estetskom centru u koji, pored ljudi iz Bijeljine, dolazi dosta osoba iz Zvornika, Tuzle I Brčkog, obzirom da je ovo jedini estetski centar ovog tipa u regiji.A kako smo saznali, kod doktorice Marije dolazi dosta I poznatih ličnosti, koji insistiraju na diskreciji, što zaposleni u “Dermamedic” centru striktno poštuju.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) OTAC LEE KIŠ JE BIO POZNATI FUDBALER: Evo ko je on i kako izgleda…

Mladi Brčak objavio roman „Mjesec je svjedok“!