in

Ivana Šašić:Posle Farme jača nego ikad!

Poznata pevačica Ivana Šašić je svakako neko ko je obeležio poslednje emitovanje rialiti programa „Farma“.Iako su simpatije bile podeljene, pa su je neki hvalili, a drugi kudili, Ivana Šašić je iz svega izašla uzdignute glave i pokazala da je vredna, odličan pevač i dobra majka.

Kada se prašina oko njenog učešća u ovom rialitu programu slegla, Ivani je krenulo bolje nego ikada, pa se u ovom trenutku može pohvaliti da je zadovoljna, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

Voljenija je nego ikada, ali svoju jaču polovinu ne želi da eksponira, jer se radi o dečku koji nije javna ličnost, ali je neko ko je uspešan u svom poslu i Ivanu obožava, a koliko joj ljubav sa nekoliko godina mlađim dečkom prija, govori i podatak da Ivana izgleda bolje nego ikad!

S’druge strane, Ivana priprema dve nove pesme, koje potpisuje poznati tekstopisac dragan Brajić Braja, pa se može reći da joj i poslovno ide bolje nego ikad.A ako se na sve doda da je Ivana zauzeta mesecima unapred, kada su nastupi u pitanju, onda ona nema ni jedan jedinbi razlog da bude nezadovoljna.

ivana-sasic-2

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ENA POPOV OTKRILA POL DETETA: Sreća u domu voditeljke i Nenada Čanka!

EKSKLUZIVNO:Jelena Kostov otkrila pol deteta!