in

NOVI POČETAK: Dr Igi vratio staru pevačicu!

Članovi jedne od najpopularnijih dens grupa devedesetih Dr Igi ponovo su na okupu!

Nakon skoro dve decenije medijske pauze, Igor Todorović se opet spojio s pevačicom Tanjom Banđur, s kojom je počeo da nastupa po klubovima širom Evrope. Njih dvoje su pre dve večeri zajedno došli i u jedan restoran, gde ih je slikao Kurirov fotograf.

I Igi i Tanja se gotovo nisu promenili od perioda kada su vladali dens scenom, ali nju ipak da nije došla sa nekadašnjim superstarom, niko ne bi ni prepoznao. Inače, njih dvoje ovih dana promovišu novu pesmu „Izgubljene godine“, pa su odlučili da svuda idu zajedno kako bi bili medijski ispraćeni.
– Lepo smo se zabavili. Prija kad sretneš ljude koje dugo nisi video. Trenutno smo posvećeni promociji pesme koju smo snimili pre mesec dana. Iako skoro 20 godina nismo bili medijski eksponirani, u međuvremenu smo redovno imali nastupe i nismo prestali da se bavimo muzikom. Mi smo 2008. godine uradili remiks pesme „Oči boje duge“, a posle dve godine snimili smo singl – rekao je Igi.

Todorović je proteklih deset godina preživljavao porodične tragedije. Prvo mu je umro otac, zatim brat, a onda majka, za koju je bio mnogo vezan, i to je jedan od razloga zbog kojih se povukao u ilegalu, iz koje je izašao pre mesec dana.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

POSTALA MANEKENKA: Cecina Anastasija dobila 20.000 evra za prvu reklamu!

MILICA OPASNICA: Pavlovićeva pokušala da otme dečka koleginici, nećete verovati kojoj!