in

POTRESNA ISPOVEST PEVAČICE DIJANE MOJSILOVIĆ: Moja baka je umirala u mukama, a doktor je govorio da joj damo vegetu!

Pevačica Dijana Mojsilović ovih dana izgubila je svoju baku. Naime, kako je njena baka želela da na miru provede svoje staračke dane pevačica i njena porodica kupili su kuću u okolini Zrenjanina kako bi bila na svežem vazduhu i da bi mogla da uživa. Naravno sa njom je ostala da živi i pevačicina majka kako bi brinula o ovoj živahnoj starici koja je bila pravi heroj sve do poslednjeg sekunda svog života.

– Moja baka se u jednom momentu razbolela, i majka je pazila na nju. Sve je bilo sasvim normalno sve dok joj nije naglo pozlilo jedan dan. Kako sa ja bila u Crnoj Gori, odmah sam se uputila ka kući. Međutim, dok sam ja bila na putu za kući moja porodica je na sve načine pokušavala da pomogne baki. Radi se o tome da je njoj pozlilo i da je majka odmah pozvala hitnu pomoć koja je odbila da izađe ali je lekar rekao da ako je babi loše da joj se izmeri pritisak i šećer i da joj se skuva ni manje ni više nego obična vegeta i to da joj se da. – priča potrešena pevačica.

Priznaćete i vi dragi čitaoci više nego čudan savet od jednog doktora. Međutim, tu se priča ne završava, pevačicin ujak poziva hitnu pomoć koja ponovo odbija izlazak na teren.

– Ujak je pozvao hitnu kada je stigao do majke i bake jer živi u Beogradu, ali oni su opet odbili da izađu na teren. U tom momentu je on ponudio da dođe u hitnu i da doveze lekara kući jer nisu smeli da pomeraju baku. Naime, na svako i najblaže pomeranje njoj je bilo sve gore. I nakon dužeg ubeđivanja jedna doktorka je pristala da ujak dođe po nju u Zrenjanin i da je doveze da pregleda moju baku. U međuvremenu sam i ja stigla iz Crne Gore, i zatekla sam izbezumljenu majku koja nije znala kako baki da pomogne. Nažalost baka je preminula u pravim mukama koje ne želim ni najvećem dušmanu. Ona se gušila i to je bio strašan prizor nismo uspeli da joj pomognemo a doktorke po koje je ujka otišao nisu stigle na vreme. – dodaje Dijana.

Ona napominje da zna da joj baku ništa je može vratiti ali želi da upozori sve ostale na nemarnost onih koji bi trebali da brinu o bolesnima.

Mi smo pokušali da dobijemo odgovor od uprave DZ Zrenjanin, kao i hitne službe, ali do danas niko nije odgovorio na naše pitanje!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) Bila je zvezda prvog srpskog RIJALITIJA, a onda se POSVETILA PORODICI. Evo kako danas izgleda!

TANJA SAVIĆ ŽRTVUJE KARIJERU: Hoću da rodim još dvoje dece!