in

BOŽINOVSKA UŽIVO ZAVAPILA: Crna Gora bez razloga zabranila ulazak mom sinu! To je VAN PAMETI!

Pevačica Goca Božinovska navodno se uključila u uživo u emisiju i ne predstavljajući se besno zapitala zašto je njenom sinu Mirku Šijanu zabranjen ulazak u Crnu Goru.

„Naime, dobila sam dopis vezan za mog sina. Crna Gora je zabranila ulaz stotini ljudi iz Srbije, a nemaju opravdanje za to. Nemaju niti krivičnu prijavu, niti dosije. Jednostavno, njima je tako došlo da se tamo ne remeti njihov red i mir. Pritom, neki momci imaju i kuće tamo. Dovoljno je da neko ima prijavu zbog saobraćajnog prekršaja i na spisku da više ne može više da uđe u Crnu Goru. Koji je razlog tome? Oni navodno remete bezbednost Crne Gore, po nacionalnoj osnovi i tako dalje“, rekla je nezadovoljna Goca u emisiji kod Milomira Marića.

Naime, Goca se prilikom javljanja nije predstavila, ali navodno je pričala o sinu Mirku Šijanu, kojem je u avgustu ove godine zabranjen ulazak u Crnu Goru, jer se našao na listi iz regiona nepoželjnih u Crnoj Gori.

Podsetimo, krajem jula prošle godine Mirko Šijan i Veljko Ražnatović proterani su iz Crne Core jer su učestvovali u incidenatu u jednoj budvanskoj diskoteci. Kako im je tada rečeno u policiji, njima je zbog incidenata bila ugrožena bezbednost.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

TANJA SAVIĆ ŽRTVUJE KARIJERU: Hoću da rodim još dvoje dece!

(FOTO) SEKA ZAHVALNA BOGU NA SINU: Evo što će uraditi s poklonima koji je dobio mali Jakov!