in

LETEĆE PERJE U RIJALITIJU Bivše Veljkove stvarno će postati SNAJKE?! A evo i čije!

Posle brojnih spekulacija televizija Hepi otkrila je da uskoro počinje novi rijaliti „Snajke“.

Iz produkcije je saopšteno da su kontaktirali sa Ksenijom Bujišić i Mašom Terzić, koje još razmatraju ulazak u novi rijaliti šou.

Čelnici su zvali Kseniju i Mašu zbog povezanosti koju obe imaju sa porodicom Ražnatović, odnosno što su obe bile Cecine snajke, te bi zaplet na televiziji bio neminovan.

„Produkcija je dala ponudu Kseniji i Maši da uđu u novi rijaliti “Snajke” a kako je koncepcija zaista nesvakidašnja, ponuda je još više nego primamljiva. Taj spoj bi generalno bio više nego zanimljiv za gledaoce. Ipak, ni Ksenija ni Maša još nisu ni prihvatile ni odbile učešće, a zasad nisu imale posebne prohteve. Ukoliko ih bude, produkcija će nastojati da postigne dogovor”, rekao je izvor.

Rijaliti će se bazirati na mladim damama koje su u potrazi za mladoženjama, što je i zvanično potvrđeno od strane produkcije.

„Tim produkcije naše televizije radio je na formatu, scenografija je osmišljena do detalja, takmičari su birani pažljivo, uz višenedeljne konsultacije pa je iz tog razloga jasno da od ovog zabavnog programa očekuje mnogo“, kažu iz TV Hepi.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Katarina Grujić ” zatvorila ” kafanu!

(FOTO) SLIKA JE ODALA: Ovo je DOKAZ da je Anastasija Ražnatović u vezi sa Milošem Teodosićem!