in

Saša Matić u Sarajevu uživao u Breninom performansu i nagovestio iznenađenje!

Lepa Brena i Saša Matić demantuju priče kako na estradi ne postoje pravi i iskreni prijatelji. Naime, njih dvoje osim poslovne saradnje, veže i iskreno prijateljstvo te je tako Matić prvi na listi svakoga slavlja u domu Živojinovića, ali ni pevačica ne propušta proslave kod svog kolege.

Tako je Saša prošle nedelje odgodio poslovne obaveze kako bi prisustvovao proslavi Breninog rođendana. Sticajem okolnosti, Brena je rođendan proslavila u Sarajevu, na manifestaciji „Expresija“ te je Matić tako spojio ugodno sa korisnim.

Na pomenutoj manifestaciji preuzeo je priznanje za „Muzičku ličnost godine“ koje mu je dodelila grupacija „Avaz“ te je publiku u prepunoj dvorani Zetra „počastio“ sa nekoliko svojih pesama, što je popraćeno gromoglasnim aplauzom i ovacijama a raspoložene Sarajlije su pevale s njim u glas.

sasa-1

„Drago mi je da sam večeras ovde i da me je sarajevska publika ovako lepo dočekala. Ja sam se malo našalio sa organizatorima i sa svojim prijateljima, rekao sam im da je ovo generalna proba pred spektakl u tri čina koji ću održati 10. decembra u Zetri. Biće to prilika da se Sarajevu i okolini odužim za svu ljubav i podršku koju dobijam od njih već punih petnaest godina“ – rekao nam je Saša.

sasa-i-aco

Saša je najviše vremena u Zetri proveo upravo u društvu slavljenice Lepe Brene, te kolege Ace Pejovića, a nakon oficijelnog dela manifestacije rođendansko slavlje nastavljeno je u jednoj sarajevskoj kafani.

Obzirom na njihovo prijateljstvo „sedmu silu“ je interesovalo da li će Brena biti gošća na Matićevom koncertu u Zetri 10. decembra, ali nisu uspeli saznati ništa konkretno.

sasa

Od Brene su dobili odgovor kako Matića neizmerno ceni i voli i kao pevača i kao čoveka, te da ga uvek rado podrži u svakom njegovom projektu, dok je Saša ponovio kako ništa ne radi bez prijatelja te će tako biti i u Sarajevu ali i u tuzlanskoj dvorani Mejdan u kojoj će Saša 18. novembra prirediti spektakl u tri čina.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

TREBA NAM LUDILO: Brega o počecima Bijelog dugmeta, mladosti i svirkama u striptiz barovima!

ESTRADA OPASNIJA OD BOJNOG POLJA: Ovo su NAJŽEŠĆE SVAĐE srpskih zvezda! I na sud!