in

SLAVIO SLOBODU Muž Dijane Janković: Držali su me u podrumu na minus 15 stepeni!

Prekjuče popodne suprug Didi Džej pušten je iz zatvora, a uveče su zajedno izašli u klub, gde su nam ispričali svoju verziju događaja.

Danijel Rokvić, suprug pop pevačice Dijane Janković (Didi Džej), proslavio je u jednom beogradskom klubu izlazak iz Centralnog zatvora, u kojem je proveo šest dana zbog napada na notarku koja nije htela da mu mimo zakona overi punomoćje.

2

Prošao kroz pakao

Bračni par je u klub stigao oko ponoći, odlično raspoložen. Odmah su nas pozvali u svoj separe, gde su čekali prijatelje koji su polako pristizali. Danijel nam je odmah rekao da je prošao pakao prethodnih dana.

– Prvo sam 20 sati bio u istrazi u jednom podrumu, u kojem je minus 15 stepeni. Bio sam bez vode, bez toaleta, bez papira, bez hrane, bez ičega! Imao sam samo jedno ćebe i smršao sam sedam kilograma! Došla je i Hitna pomoć u jednom trenutku, izvadili su mi krv, uradili analizu i rekli da ne smem biti u hladnom. Međutim, opet su me vratili u tu mračnu sobu, bez svetla.

Supruga Didi nije mogla da ga posećuje prethodnih dana jer je bila svedok u istrazi.

– Mislim da mi je ovo bio najteži period u životu jer sam znala da nije imao ni hranu ni vodu i da boravi u nehumanim uslovima. To znači da su mu bila uskraćena ljudska prava – rekla je Didi Džej, dok ju je muž zaljubljeno gledao.

3

Zabava i za ženu

– Ona je meni sve! – izjavio je pre nego što ju je poljubio.

Na naše pitanje da li u klubu slave njegovu slobodu, opet je stavio suprugu u centar pažnje.

– Mi više slavimo Dijanin uspeh u svetu i njenu novu pesmu. Ostanite malo s nama da je čujete, večeras će je ovde premijerno pustiti – rekao nam je suprug pevačice Didi Džej.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

TREBA NAM LUDILO: Brega o počecima Bijelog dugmeta, mladosti i svirkama u striptiz barovima!

ESTRADA OPASNIJA OD BOJNOG POLJA: Ovo su NAJŽEŠĆE SVAĐE srpskih zvezda! I na sud!