in

CECA STAVILA NOVE ZUBE: Osmeh od 8.000 evra!

Ražnatovićka opet menjala navlake na zubima i izabrala najskuplji porcelan, koji im daje prirodan izgled. Cena po komadu prava sitnica – 250 evra

Svetlana Ceca Ražnatović ponovo je ulepšala svoj osmeh. Folk zvezda je u ponedeljak posle podne posetila svog stomatologa na Zvezdari, koji joj je stavio nove, porcelanske navlake, a to zadovoljstvo ju je koštalo 8.000 evra, saznaje Kurir!

Ceca je pre dve nedelje započela ovaj proces kod svog zubara. Tada su joj skinute relativno stare krunice, koje je stavila pre samo tri godine, ponovo su joj izbrušeni zubi i stavljene privremene navlake.

ceca-2

Kurir je tada sreo stomatologa, koji je izašao iz ordinacije.

– Ceca neće skoro, verovatno za dva sata. Ja sam odradio svoj deo posla, a sada žurim na Novi Beograd u drugu ordinaciju – bilo je sve što nam je doktor rekao.

ceca-3

U ponedeljak po podne, odmah po povratku iz Londona gde je imala koncert, Ražnatovićka je ponovo posetila stomatologa. U ordinaciju je stigla oko 17 časova i tamo se zadržala puna tri sata. Oko osam sati uveče brzo je izašla iz zgrade, ušla u automobil koji ju je čekao i otišla kući. Kako smo saznali, Ceca je stavila najskuplji porcelan.

– Cena ovih porcelana, koji daju prirodan izgled zubima, iznosi 250 evra po jednom zubu. Stomatolog joj je sredio i gornju i donju vilicu, pa njen osmeh sada vredi milion dolara, tačnije 8.000 evra – kaže naš sagovornik.

ceca-4

Plastika fantastika
U LONDON S PLASTIČNIM ZUBIMA

Ceca nije odložila poslovne obaveze zbog stomatološke intervencije. Koncert u Londonu prošlog petka bio je na vrhunskom nivou, a plastični, privremeni zubi koje je imala funkcionisali su besprekorno. Po završetku koncerta dala je intervju za TV Pink i na snimku se jasno vidi da umesto porcelana, koje će uskoro pokazati, ima plastiku.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

TEODOSIĆ ZABRANIO ANASTASIJI DA OTPUTUJE SA MAMOM U LONDON? Ceca se oglasila i stavila TAČKU na sve

GOCA TRŽAN OTKRILA: Svi misle da voli MLAĐE muškarce, a u stvari istina je…