in

RASPLAKALI DECU: Leontina i Milan odbili fotografisanje!

Sadašnji i bivši član žirija „Pinkovih zvezdica“ odbili da se fotkaju sa devojčicama na koncertu Tomaševićke.

Kantautorka Leontina Vukomanović i pevač Milan Stanković u utorak uveče u Sava centru do suza su doveli dve devojčice na koncertu Jelene Tomašević! One su im prišle, zamolile ih za selfi, ali su ih njihovi idoli oduvali!

Ekipa Kurira prisustvovala je sceni kada su dve slatke devojčice s mobilnim telefonima u rukama došle do prvog reda u Sava centru, u kojem su sedeli Leontina i Milan. S osmehom na licu pitale su Vukomanovićevu za jedan selfi. Kantautorka, koja sedi u žiriju dečjeg muzičkog takmičenja i koja vodi i dečji hor Čarolija, ladno je rekla klinkama da se sklone jer su fotografi iz raznih medija fotografisali Stankovića i nju!

leontina-i-milan-2

Devojčice su stale sa strane, a kad su videle da ih Leontina ni nakon što su fotografi odškljocali svoje ne zove na selfi, pokunjeno su se vratile na svoja mesta. Ali to nije sve! Još jedna devojčica je sa sveskom u rukama prišla Stankoviću i zamolila ga za autogram. Pogađate, rekao joj je da ne može!

leontina-i-milan-3

Umesto zaključka: za to vreme, samo dva metra dalje od Vukomanovićeve i Stankovića, Goca Tržan se fotkala i ćaskala s decom koja su joj prilazila.

goca-trzan

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

UDALA SE ZA ZVEZDU GRANDA: Rodila mu ćerkicu, RAZVODILI JE, a sad priznala o kom PEVAČU je sanjala

(FOTO) ŽENA, MAJKA, DOMAĆICA: Evo šta Seka Aleksić radi dok maleni Jakov spava!