in

HAOS SE NASTAVLJA: RAZVOD FUDBALERA ALBERTA NAĐA JE SAMO FARSA?

Saga proslavljenog fudbalskog asa Alberta Nađa dobila je novi epilog nakon priča da se razvodi i od sadašnje supruge Mirne. Da je zapao u vrzino kolo, govori činjenica da ni sa bivšom Jelenom nije raščistio račune, pa će se pred sudijom ponovo sresti 10. novembra.

Koliko ovaj susret neće biti prijatan ni jednoj strani, u razgovoru za „Blic puls” otkriva Jelena Nađ, koja kaže da je zbog novonastale situacije u postupku „naoštrila kandže” da Alberta otera u zatvor ukoliko joj ne isplati alimentaciju, za koju tvrdi da joj nije uplaćivao poslednjih godina.

– Potpuno me je razbesnela činjenica da se Albert koristi najnižim mogućim sredstvima da ne bi isplatio svoj dug prema deci. On je na saslušanje, koje će biti 10. novembra, kao svedoke predložio svog bivšeg vozača i sekretaricu iz Partizana. Oni će svedočiti u njegovu korist da su meni i sinu donosili novac na ruke i da nisu uzimali priznanice. Pa, ko bi to radio?! Ja te ljude nisam videla pet godina, a ne uzimala od njih novac koji mi je navodno Albert slao – revoltirano priča Jelena, koja je smatra da je ovo samo još jedan u nizu načina njenog bivšeg supruga da izbegne obaveze prema njoj i njihovoj deci:

– Ukoliko nema novac da mi plati, neka ide u zatvor! To je mera zakona za one koji odbijaju da daju alimentaciju. Ovog puta ću ići do kraja! Goniću ga krivično, i ne samo njega, nego i vozača i sekretaricu zbog lažnog svedočenja ako zaista budu pred sudom rekli da su mi donosili novac. Ovo je kap koja je prelila čašu i neću se smiriti dok pravda ne bude zadovoljena.

jelena-nadj-2

Albertovu izjavu da više nema novca, te da ga izdržava sadašnja supruga Mirna, od koje se trenutno razvodi, smatra kompletnom laži.

– Na stranu to što mislim da je njihov razvod farsa izmišljena da ne bi morao Albert da mi isplati dugove, priča da je bez novca je misaona imenica. Alberta poznajem od svoje 14. godine, a sada imam 38 i on nije čovek koji bi dozvolio sebi da ostane bez dinara. Albert Nađ sve i da je hteo nije mogao da potroši milione koje je zaradio! Ja sam imala uvid u svaki njegov ugovor koji je potpisivao sa raznim klubovima. U glavi bi vam se zavrtelo od tih suma koje je zaradio, a našoj deci nije dve godine dao ni za kiflu. On očigledno ne bira sredstva da izbegne da plati dug koji ima prema meni, pa kada mu nije upalilo to da je izdržavano lice, sada je smislio da se razvodi – kaže Jelena, koju je sadašnja Albertova supruga navela kao glavnog krivca za razvod.

Mirna je, naime, istakla da su je medijski pritisci udaljili od supruga, nakon što je Jelena u javnosti iznela detalje svog bračnog života sa Nađom. Jelena je tada javno ispričala kako ju je Albert navodno tukao i pokušao da siluje pred najstarijim sinom.

– I to što je tražio da se utvrdi DNK naše ćerke da bi bio siguran da joj je otac isto je bio pokušaj da izbegne plaćanje alimentacije. On očigledno nema granicu – završava Jelena.

Balkan LIfestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

GOCA TRŽAN SUROVO ISKRENA: Stroga sam prema ćerki, život je neće maziti!

DONELA TEŠKU I BOLNU ODLUKU! Neda Ukraden: Mesecima sam vodila borbu sa sobom!