in

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Petar Strugar šeta novu ribu!

Zvezdu filma „Jesen samuraja“ i atraktivnu brinetu fotograf Kurira uslikao kako se ljube na Vračaru.

Petar Strugar, koji se u novembru prošle godine razveo od koleginice Ivane Nikolić, ima novu devojku. Zaljubljeni par razotkrio je Kurirov paparaco, koji ih je u utorak ujutro uslikao kako u šetnji na Vračaru.

Ali njih dvoje nisu bili sami. Društvo im je pravilo biće koje je glumcu, kako i sam često kaže, veoma važno u životu. U pitanju je šnaucer Beta. Ona mu je toliko bitna da je s njom pretrčao ulicu van pešačkog prelaza, dok je devojku ostavio da se sama snalazi. Pre nego što je zapalio preko ulice, zvezda filma „Jesen samuraja“ poljubio je zgodnu brinetu.

petar-strugar-2

Ona je ipak sačekala da prođe automobil, pa se svom dragom pridružila na drugoj strani ulice. Zajedno su ušli u pekaru, kupili doručak, a zatim su se vratili u njegov stan koji se nalazi u blizini.

– Stugar je baš zaljubljen. Posle dužeg perioda je srećan i ispunjen. S novom devojkom se baš lepo slaže – kaže naš izvor.

Pozvali smo i Stugara, koji se u prvom trenutku nije javio. Ubrzo nam je pustio poruku u kojoj je naveo da je bio sprečen da se javi jer je bio na predstavi. U poruci smo mu objasnili zbog čega smo ga pozvali. Međutim, on nije želeo da priča o novoj devojci, pa nam se ljubazno zahvalio na pozivu.

petar-strugar-3

Dobar tata
IZ BRAKA S KOLEGINICOM IMA SINA

Petar Strugar bio je dve godine u braku s koleginicom Ivanom Nikolić. U junu 2014. godine postali su roditelji sina Zarije. Međutim, posle nešto više od godinu dana Petar i Ivana su se rastali. Petar se iselio iz stana, sina redovno viđa u dogovoru s Ivanom i plaća alimentaciju koja iznosi 15.000 dinara mesečno.

Balkan LIfestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SEKA OTKRIVA DETALJE POROĐAJA: Đuskali smo u kolima na putu do bolnice!

IZA SEBE IMA JOŠ JEDAN PROPALI BRAK: Evo sa kim je Lečića varala žena!