in

UVELA SANKCIJE Goca Božinovska: Sine, ne dam ti više ni auto ni pare!

Pevačica više ne može da podnese Šijanovo problematično ponašanje, pa je zavrnula slavinu.

Goca Božinovska ukinula je džeparac i oduzela automobil sinu Mirku Šijanu zbog njegovih ispada u javnosti, saznaje Kurir.

Na ovakav potez pevačica se odlučila jer njen sin nije ispunio obećanje da će se promeniti i uozbiljiti, pa je morala da preduzme konkretne korake i počne da ga kažnjava. Umesto da o tome ćuti, Mirko se čak hvali da ga je majka kaznila, pa tako devojkama s kojima se dopisuje otvoreno govori zbog čega ne može da se vidi s njima.

– Sa Šijanom se dopisujem veće duže vreme. On je prvi kontaktirao sa mnom preko društvenih mreža, deluje mi kao kulturan i vaspitan momak. Bilo mi je čudno što nije tražio da se vidimo, pa sam ga pitala da li hoće da odemo na piće.

Onda mi je bez blama rekao da trenutno ne može da izlazi jer mu je majka Goca oduzela auto i ukinula džeparac jer je ljuta zbog njegovih ispada. I on je u čudu da je toliko dugo drži bes jer obično posle nekoliko dana Goca popusti i ukine mu kazne, ali izgleda da sada želi da istraje – ispričala nam je devojka kojoj se Šijan požalio na svoju majku.

I pored svega ovoga, Mirko nije zabrinut za restrikcije i već je našao način da povremeno izađe u provod s društvom.
– Rekao mi je da nikada sebi ne bi dopustio da mu devojka plati piće i da zato ne možemo da se vidimo. Kad se uželi provoda, izađe s drugovima, koji razumeju njegovu situaciju i novčano mu pomognu – završava naša sagovornica, koja je insistirala na anonimnosti.

Ovim povodom pokušali smo da dobijemo komentar Goce Božinovske, ali ona se nije javljala niti je odgovarala na naše poruke.

bALKAN lIFESTYLE/kURIR

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

GRANDOVCI OPLELI PO TRIFUNOVIĆU: Poručujemo Sergeju da brišemo suze novčanicama od 100 evra!

(FOTO) VIKTOR SAVIĆ PRETUČEN? Glumac sav u MODRICAMA i BEZ ZUBA!