in

Bora Drljača ima naslednika u familiji!

Kažu da je teže ostvariti uspeh ako ste dete ili rođak nekog poznatog pevač i da vrlo često to može da bude, umesto olakšavajuća, ustvari otežavajuća okolnost.Međutim, nije baš uvek tako.

Bora Drljača je tek nedavno shvatio da je mladi pevač Mihailo Milčić ustvari njegov rođak.Sreli su se sasvim slučajno na jednom privatnom veselju, kada su kroz razgovor shvatili da su rodbinski vezani.Tada je Bora rešio da uzme stvari u svoje ruke i pomogne mladom rođaku.

mihailo-milcic-3

Obzirom da se radi o izuzetno talentovanom dečku, pred kojim je, kada je pevanje u pitanju, sigurno svetla budućnost, postavlja se pitanje da li bi Bora stao iza njega i da se radi o manje kvalitetnom pevaču.

Kako smo saznali Mihailo je već snimio pesmu, a premijera iste bi trebala da bude kroz dvadesetak dana, jer je planirano da se snimi i spot, oko koga se Bora naknadno angažovao, kako bi sve bilo kako treba i kako bi obezbedio pravu ekipu za visokobudžetni spot.

mihailo-milcic-2

Da li će Mihailo osvetlati obraz popularnom rođaku i dosegnuti bar deo njegove dugogodišnje slave, ostaje nam da vidimo!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ĆERKA JOJ SE UDAJE ZA 20 GODINA STARIJEG: Evo zašto SUZANA MANČIĆ obožava budućeg zeta BIZNISMENA!

BOJ SE NASTAVLJA: Saša Popović i Željko Mitrović u DECEMBRU kreću u TV RAT, evo šta spremaju!