in

ŠIROKO:Darko Lazić nudi hiljade eura za Simketovu pesmu!

Dok je pravio medijsku pauzu, Siniša Marić Simke izgleda nije gubio vreme, a imao je i dovoljno vremena da odabere pravu pesmu, sa kojom će se vratiti na estradno nebo.Da nije pogrešio, govori i činjenica da je za Simketovu pesmu zainteresovan i njegov popularniji kolega Darko Lazić.

Naime, prema pričama koje su došle do nas, Simke je, gostujući u jednoj diskoteci zajedno sa Darkom, pustio pesmu kolegi, koji se oduševio istom.Obzirom da je tražio tri puta da je čuje, posle nekog vremena zamolio je Simketa da mu proda pesmu.

„Darko je bio toliko oduševljen pesmom, da nije pitao za cifru, samo da mu Simke ustupi istu.Međutim, Simke nije pristao na to“-kaže dobro upućena osoba, koja je bila na licu mesta.

simke-3

Kako smo saznali Darko nije odustajao nekoliko dana, pa je Simketa pozvao i sutradan sa novom ponudom, dajući mnogo više novca nego što pesma zaista košta, ali Simke nije poklekao.

Na kraju, Darko je ponudio Simketu da tu pesmu snime i kao duet, što manje popularan kolega ipak nije pristao.

Zašto se Darku svidela toliko pesma, saznaćemo za dvadesetak dana, kada se planira promocija Simketove pesme, koja nosi naziv „Od ponedeljka“!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) VREDI LI 5.000 EVRA? Ovako izgleda Stoja posle plastične operacije lica!

TUŽNO, ALI ISTINITO: Sanja otkrila ŠOKANTNU istinu o devojkama iz Srbije koje idu u inostranstvo!