in

EKSKLUZIVNO DADILJA TRAMPOVE DECE POZIVA PREDSEDNIKA SAD: Trampe, dođi u Srbiju, spremiću ti sarmu!

Milka Milisavljević, Srpkinja koja je krajem sedamdesetih i osamdesetih godina čuvala dvojicu sinova novog predsednika SAD Donalda Trampa, a o kojoj je Kurir ekskluzivno pisao, sada je odlučila da pošalje poruku direktno u Belu kuću i pozove Trampa da poseti Srbiju i podseti se njene čuvene sarme!

Ova vremešna Beograđanka je iskoristila priliku da se, putem Kurir TV, direktno obrati biznismenu u čijoj je kući, kako sama tvrdi, provela punih 8 godina radeći kao dadilja.

Baka Milka je na tečnom engleskom jeziku poručila Trampu da dođe u Srbiju i čak ponudila da mu za ručak skuva omiljenu mu – sarmu.

„Zdravo, gospodine Tramp! Izvinite što vas ometam, ali volela bih da razgovaram sa vama. Već dugo želim da vas vidim i da popričamo. A sada imam i priliku, zahvaljujući ovom srpskom mediju. Svi smo ovde srećni što ste izabrani za predsednika, želimo da vam čestitamo i poželimo sve najlepše i da dugo, dugo budete na toj poziciji“, započela je gospođa Milka svoju poruku novoizabranom američkom predsedniku.

baka-milka-2

Ona ga je potom podsetila da joj je uvek pozitivno govorio o Srbiji, pre svega Srpkinjama, što je samo razlog više da bude naš gost.

„Želim da vas pozovem da dođete u Srbiju, da upoznate našeg predsednika, jer i mi poslednjih godina imamo najboljeg predsednika ikada. Ne razumem se ja toliko dobro u politiku, ali znam kako sam živela ranije, a kako živim sada. Želim da dođete u Srbiju, jer ste mi uvek govorili: „Milka, deca su mi tako dobra, jer imaju dadilju Srpkinju.“ Davno ste to rekli, ali sam zapamtila. I sećam se da ste mi rekli da su žene iz Srbije prelepe, ali znate, Melani je ipak najlepša.“, kroz smeh je poručila Milka, dodavši da nova prva dama ima „čvrst karakter i da je ozbiljna, zbog čega bi volela da se pridruži svom suprugu na putu u Srbiju“.

baka-milka-3

„Nadam se da će ovaj moj poziv doći do vas, jer je veoma važno da nas vidite sada. Mnogo napredujemo, dobro nam ide. Nikada nismo bili tako stabilni, kao danas, sa našim predsednikom. I volela bih da vam spremim jedan dobar ručak. Napraviću vam sarmu, posebno za vas i gospođu Melaniju. Jesmo se dogovorili? Odgovorite mi, ako vam se sviđa ovo“, nastavila je gospođa Milisavljević sa osmehom.

Ona se za kraj, u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir TV, prisetila vremena provedenog u kući porodice Tramp.

„Lepo smo se provodili, igrali se u parku, šetali okolo, ali uvek vodili računa da nas neko ne prati… Znam da ćete me se setiti. Milka Milisavljević, vaša dadilja. Agencija „Park Avenija“ me je vama poslala. Svega se sećam, iako sam veoma stara, gospodine Tramp. Imam 85 godina, 7 meseci i 19 dana. Ali pogledajte me, ja sam vaša Milka. recite, gospodine Tramp, zar ne izgledam isto kao pre 50 godina“, šaljivo se zapitala.

Svoju poruku Donaldu Trampu zaključila je ponovljenom srdačnom čestitkom na izbornoj pobedi.

„Doviđenja sada, pozdravite celu porodicu Tramp! I još jednom vam čestitam! Ja imam predsednika – Donalda Trampa! Ura za njega“, završila je Milka.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) PREPOZNAJETE LI PEVAČICU? Danas je prava BOMBA, a nedavno se šuškalo da se RAZVODI!

OŽENJENOG DARKA FILIPOVIĆA MUVA RIBA: Ne mogu da ti odolim!