in

NOVI MLADEN Pevačica razmenjivala poljupce sa mlađim kolegom! (FOTO+VIDEO)

Dobro je poznato na koji je način pevačica Maja Marijana okončala brak sa njenim sada već bivšim partnerom Mladenom, ali pre nekoliko meseci sve glasnije su bile priče da su se otac njene dece i ona pomirili. Prema pisanju medija, Mladenu je dala drugu šansu i oprostila zlostavljanje koje je preživela.

Nakon burnog perioda, pevačica je nastavila dalje, te je prilikom gostovanja na DM sat televiziji u studiju hvalila mladog pevača Mladena Rosića, inače frontmena Dijamant benda, koji poslednjih dana uveliko promoviše svoju novu pesmu „Gde smo se promašili“.

Tokom gostovanja, na račun mladog pevača Maja je uputila pregršt komplimenata koji su odmah izazvali crv sumnje da su simpatije prisutne uprkos razlici u godinama.

instagram-fotka

-Kada smo se upoznali odmah je rekla da je već jednog Mladena u životu imala – rekao je gostujući u emisiji mladi pevač ovog popularnog benda.

Maja Marijana nadovezala se na to da je Mladen veoma sladak i dodala da se odmah raspitala koliko godina ima. Pored njih gost emisije na jednoj televiziji bio je i Miki Mećava koji je imao komentar na ovo po svemu sudeći veoma lepo poznanstvo.

-Tako je sve krenulo i sa Mladenom – dodao je Miki, posle čega je u studiju nastala tišina.

mladen-i-maja-foto-printskirn-you-tube
Dijamnti bend

Voditelji su se brzo snašli, pa je razgovor nastavljen dalje, te su Mladen i Marijana zajedno otpevali jedan duet, posle kog je frontmen Dijamanti benda poručio da bi voleo da snimi duet i sa Majom Marijanom.

Posle gostovanja, oboje su objavili zajedničke fotografije sa snimanja, na kojima deluju poprično srećni. Da li je reč samo o gestu koleginice koja je pohvalila njihovu novu pesmu „Gde smo se promašili“ ili je po sredi nova estradna ljubav ostaje da vidimo.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Goran Čomor u ovoj sezoni najavljuje i goste iz inostranstva!

MILICA TODOROVIĆ SE OGLASILA: Pevačica progovorila o PSIHIČKOM POREMEĆAJU!