in

IMITIRAO VUČIĆA: Velimir se iznenadio kad ga je premijer pozvao, a evo šta mu je i rekao…

Učesnik takmičarskog šou programa „Ja imam talenat“ stend ap komičar Velimir Tošić iz Banatskih Karlovaca koji je publiku oduševio svojom imiticijom premijera Srbije Aleksandra Vučića, otkrio je da je danas od predsednika Vlade Srbije primio telefonski poziv.

– Pre svega moram da kažem da sam oduševljen uspehom svog nastupa, ali posebno ovim što mi se danas dogodilo – rekao je Tošić.

Prema njegovim rečima, oko 15 časova pozvala ga je osoba koja se predstavila kao Aleksandar Vučić, ali je prvo pomislio da je reč o šali njegovih prijatelja.

– Često se moji prijatelji i ja šalimo, pa jedan drugog zovemo i pretvaramo se da smo neko drugi, svako to radi, pa nisam odmah pomislio da je stvarno premijer na vezi, ali sam ubrzo shvatio da stvarno jeste on – ispričao je komičar.

Kako kaže, premijer ga je pozvao kako bi pohvalio njegovu imitaciju o kojoj svi toliko pričaju.

– Rekao mi je da sam odličan u svom poslu, i da nastavim da se bavim imitacijom, jer je talenat evidentat. On mi se zahvalio i rekao da ga je iImitacija oduševila. Zatim mi je poželeo puno zdravlja i uspeha u daljem radu i životu – ispričao je Tošić.

On se zahvalio premijeru Vučiću i poručio mu da ga je poziv jako obradovao, jer jako ceni njega i njegov rad.

Tošić je dodao da će se za sledeći nastup potruditi da ponovo oduševi publiku, a evo kako je izgledala imitacija premijera Aleksandra Vučića.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MILICA TODOROVIĆ SE OGLASILA: Pevačica progovorila o PSIHIČKOM POREMEĆAJU!

(FOTO) NI SAŠA POPOVIĆ JOJ NIJE POMOGAO: Suzana Jovanović IZBAČENA iz Zvezda Granda!