in

NESTALA SA SCENE ZBOG BOLESTI: Borbu sa zdravljem sama htela da izgura, a sad otkrila ISTINU O RAKU!

Zorana Pavić pre nekoliko godina povukla se sa muzičke scene, a u medijima su se mogle pročitati informacije da je razlog za to njena borba sa kancerom.

Nakon što je prošlo određeno vreme, pevačica je rešila da progovori o o svom zdravstvenom stanju i objasni zbog čega je, zapravo, bila odsutna.

„Distancirala sam se. Smatrala sam da to što mi se događa moram da izguram sama. Nisam želela da manipulišem svojim privatnim životom u marketinške svrhe. Zato nisam odgovarala na neistinu da imam rak“, započela je Zorana svoju ispovest, a onda otkrila nakon kojih simptoma je zaključila da ima zdravstveni problem.

„Primetila sam da se nešto sa mnom dešava. Moje telo je najednom počelo da otiče, trnula sam, noge su mi bile pune tečnosti. Nisam mogla da ustanem iz kreveta, nisam se osećala dobro. Izgledala sam kao zombi. Tada sam shvatila da je moj problem uzrokovan emotivnim šokom koji sam doživela… Sve što mi se u prošlosti dogodilo izazvalo je ozbiljan hormonski poremećaj koji me je prikovao za krevet. Problem je ličan i autentičan, ali nisam želela da o njemu govorim javno do danas“, objasnila je Pavićeva.

Pevačica je objasnila da joj je tokom borbe sa problemom bilo izuzetno teško – ona se povukla u svoja četiri zida, a sve to joj je teško palo obzirom na to da je izuzetno društvena osoba. Ipak, to je bio samo njen izbor, a otkrila je da se dešavalo i da po dvadeset dana ne izađe iz sobe.

„Moja odluka je bila da se distanciram. U prvo vreme je sve bilo kako treba, a onda su se pojavili tekstovi kako imam kancer. Pozvao me je novinar s pitanjem da li umirem. U šali sam rekla:“Još ne, ali pozvaću vas kad budem umrla“, prisetila se Zorana koju je tešmkom životnom trenutku suočila sa izdajom partnera, a njeno zdravstveno stanje iskristalisalo je i spisak njenih prijatelja.

Zorana je, ipak, spas našla u radu – posvetila se svojoj TV emisiji i pozorišnoj predstavi, a budući da još uvek u potpunosti nije ozdravila, izjavila je da se još neko vreme neće pojavljivati u javnosti, iako je duh i energiju uspela da povrati.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MILICA TODOROVIĆ SE OGLASILA: Pevačica progovorila o PSIHIČKOM POREMEĆAJU!

(FOTO) NI SAŠA POPOVIĆ JOJ NIJE POMOGAO: Suzana Jovanović IZBAČENA iz Zvezda Granda!